Sista dagen innan semester och allt ska hinnas med.

I dag var det sista dagen innan semestern och sista dagen den här hektiska veckan. Jag hann med mycket i går, men det stod fortfarande mycket to-do kvar på listan.

Först började jag med ett tre timmars polisförhör (det fjärde för den klienten). Det har varit en superjobbig process för henne. Det är sådant här som får en att känna att man valt rätt yrke och att man verkligen gör skillnad. Dessutom har jag njutit av en riktigt duktig utredare. Hon är verkligen en av de bästa jag har upplevt.

Sedan kom jag till kontoret och började beta av listan, som dessutom visade sig ha blivit längre än tidigare.

Det började med en bevisuppgift och det tog sin lilla tid. Den skulle omfatta både muntlig och skriftlig bevisning. Sedan var det dags för en stämningsansökan, en del mail som skulle besvaras, samtal som skulle ringas, några ärenden som skulle förberedas till en kollega med bl a substitutionsfullmakter, fakturor som skulle attesteras, tidsredovisning som skulle fyllas i m.m.

När klockan började närma sig 19.00 var skrivbordet tomt och jag kände mig supernöjd. Det kände verkligen som att jag nu gjort mig förtjänt av att gå på en och en halv veckas semester. Det ska verkligen bli roligt att åka till Spanien på träningsresa med ett gäng träningssugna tjejer.

Innan jag lämnade kontoret passade jag på att gå ut på balkongen och njuta av den fantastiska kvällsutsikten och alla ljusen. Visst är det vackert?

Sven var i Rydsgård och passade barnbarn, eftersom Andreas och Hanna hade börjat gå en bugg-kurs i Ystad. Jag var alltså ensam hemma och började förbereda min packning. Tvättmaskinen sattes igång, resväskan hämtades och planeringen av packningen började. Fördelen med att åka på träningsresa, utan flärd, är att man inte behöver tänka på elegansen utan mer på funktionaliteten. Packa med tillräckligt mycket träningskläder med andra ord, badkläder och lite kvällskläder.

Men nu är det ju semester så jag unnade mig ett par köttbullemackor, te och att se på Bonde söker fru och sedan Hela Sverige bakar. Packningen kan vänta lite till.

Jag fick också en chatt med Pamela som ska med på resan och vi ska samåka till Kastrup. Kl 12.40 blir jag hämtad i morgon. Bra service må man säga. Dessutom hade Pamela fixat biljett till oss. Bara att åka med alltså.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Ha nu en riktigt skön semester/träningnouw.com/fibrolivet
minasvarld
minasvarld,
Vad härligt det låter med en träningsresa. Njut ordentligt av din semester ❤nouw.com/minasvarld
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229