Semesterplanering och Trevligt umgänge

Det har inte blivit någon blogg på ett par dagar nu. Tiden har helt enkelt gått ifrån mig.

I fredags hade jag några riktigt bra klientbesök och samtal. Det är så härligt att höra att man har kunnat hjälpa och att klienten är nöjd. Det är det som verkligen får en att känna att arbetet man utför är meningsfullt och viktigt.

Efter jobbet blev det ett pass Multiträning, en halvtimmes träning på gymmaskinerna och sedan en timmes smärtsamt skön massage.

Efter detta kände jag dock av att jag förmodligen har överansträngt en muskel i knäets baksida (vadens muskelfäste enligt sonen). Med lite vila blir det nog bra. Jag vill ju inte missa min träning.

På tal om träning så det nu klart att det blir en ny träningsresa i SHE:s regi. Den 24 februari är det informationsträff om resan som går till den spanska sydkusten Costa de Valencia. Resan går av stapeln den 3-10 oktober 2019 och jag har anmält intresse för detta. Det ska bli spännande att gå på informationsmötet och höra mer om resan.

Fredag kvällen efter kvällsmaten ägnade jag åt att leta och boka boende i Barcelona i juli inför att vi ska åka på vår kryssning. Det blev ett hus med 12 sängplatser, egen pool och 150 m till strand och strandpromenad. Huset ligger ca 6 mil från Barcelona i byn Francas. Det ger frihet att ta sig till Barcelona (ca 45-50 minuter med tåg) eller stanna i byn vid poolen eller stranden.

I dag lördag blev det för min del jobb på kontoret. På kvällen kom Andreas och sambon Hanna på middag (utan barn) och vi fick en trevlig kväll tillsammans. Bl a blev det så klart prat om den kommande gemensamma semestern; om Barcelona, om kryssningsfartyg, om Frankrike och Italien. Alla ser verkligen framemot denna gemensamma resa på ett av världens största kryssningsfartyg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229