Semestern närmar sig

Nu är vi inne i höstmånaden Oktober och i dag, den 1 oktober, är det bara 19 dagar kvar tills vi åker på vår spännande semester. Det innebär tre arbetsveckor och mycket arbete innan vi åker.

Jag signalerade för personalen idag att jag kanske inte kommer att vara tillgänglig hela tiden på Internet, utan att en kollega får läsa min e-post varje dag. Dessutom kommer jag att stänga av min tjänstemobil. Detta kommer att bli en riktig semester för en gångs skull.

Ja nedräkningen har verkligen börjat nu. Tre veckor går så otroligt fort och det är så mycket som ska hinnas med.

Det är lite kul att gå in och läsa recentionerna på rederiets hemsida http://www.iglucruise.com/norwegian-epic-reviews . Jag tycker att halva nöjet med en semesterresa är att planera, drömma och fundera på hur det ska bli och vad man ska göra. Som hytten t ex. På Norwegian Epic ska vi ha en utsides balkonghytt.
Hur det sedan blir i "verkligheten" får vi se om tre veckor. Jag lovar att ta många bilder och lägga här på bloggen. Hytterna är ca 20 kvm stora. Helt ok kan jag tycka. Det är ju inte i hytten man ska tillbringa den mesta tiden, men så klart är det trevligt med en trivsam och komfortabel hytt.

Av recentionerna har jag förstått att vissa tycker att 20 kvm hytter är små. Vi som är vana att bo i husvagn har inga problem med storleken på hytterna. Vi ska bo på däck 8 och som kan förstås av beteckningen (Balcony Staterooms) har hytterna egna balkonger.
 
Vi får hoppas på ett väder som ger möjlighet att sitta och njuta på balkongen. Detta är bilder som jag hämtat från nätet. Hur vår hytt och vår balkong kommer att se ut får vi se om tre veckor. Gissa om jag ser fram emot det.
 
Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229