Semesterkonsekvenser

Ja så har vi varit hemma en vecka nu, efter semestern. Det har varit en hektisk vecka. Trots att mina duktiga kollegor lyckat hålla koll på mina ärenden var det naturligtvis mycket som låg och väntade. Yttranden som skulle skrivas, efter att man hade begärt anstånd p g a min semester, förhandlingar, telefonsamtal, mail, nya ärenden som skulle gås igenom, besök av klienter. De flesta kvällarna har blivit mycket sena denna veckan. Det är konsekvensen av att ha semester. Tur att man ändå kan koppla av och njuta av semestern och inte tänka på allt som väntar.

I veckan föddes också vårt femte barnbarn. En liten gosse som ska heta Winston. Eftersom det finns två barn tidigare i familjen fick vi rycka ut och vara barnvakter när föräldrarna åkte till BB och levererade barn. Härligt är det med barnbarn. Det är verkligen livets krydda. Det var beräknat att Winston skulle födas den 19 april, men han tittade ut den 16:e. Han är ett mycket speciellt barn, eftersom han är född med segerhuva. Det lär bli mycket lyckobringande barn.

Vad innebär segerhuva? Jo han föddes i fosterhinnan. Fostervattnet gick alltså inte innan förlossningen, utan barn och hinna kom ut intakta.

Kul också att han väntade att komma till världen tills vi var tillbaka i Sverige.

Smärtan i tå och arm efter cykelolyckan håller i sig. Ja tån blir faktiskt bättre och bättre, men armen är det problem med. Kan knappast bära med den och vissa rörelser gör fruktansvärt ont. Nåväl det är ju bara knappt två veckor sedan det hände och lite bättre är det. Men det är fruktansvärt irriterande att inte ha full rörlighet och att det beror på en så dum sak. Även det är en konsekvens av semestern.

Helgen har bestått av både arbete och social samvaro. Min storasyster fyllde 75 år och hade trädgårdsfest i lördags (med tält). Vilken tur hon hade med vädret. Det var en strålande vårdag. Det var roligt att träffas och även träffa folk som man inte ser så ofta.

I dag har det varit årsmöte i Caravan Club Sydsvenska sektionen. Mötet hölls på Caravan Clubs rikscamping i Norrviken, Båstad. Det blev en trevlig utfärd och roligt att träffa husvagnskompisarna igen.

På vägen upp och ner till Båstad passade jag på att jobba, medan maken körde. Mellan varven av social samvaro i helgen har jag jobbat hemma med ett ärende där det ska vara huvudförhandling på fredag. Känner nu att jag har helt koll på läget och min sakframställan har jag skickat till klienten för en sista faktakontroll.

Nu sitter jag på nattåget till Stockholm för att i morgon vara med på den nationella ambassdörsträffen. Det lär vara ca 500 anmälda och det ska bli roligt att nätverks och knyta nya kontakter.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229