Semester med hela familjen - en sammanfattning

Nu är vi hemma i Sverige och på Strandhem igen. I går skildes vi åt på Kastrup, när Andreas med familj åkte till Rydsgård och vi andra åkte till Malmö. I dag åkte Carina och barnen hem till Tvååker och Halland. Vi har haft en fantastisk semester med alla 11 i familjen, Sven och jag, våra tre barn och fem barnbarn. Det är så roligt att vi alla har kunnat göra detta tillsammans. Det har varit värt varenda krona. Vi har varit tillsammans i 10 dagar; 10 dagar som gått så fort men som givit oss så många upplevelser och intryck.

Detta är en sammanfattning och ett urval av vår samlade bildskatt.

Sammanfattningen kommer här för er som inte har orkat läsa alla mina dagliga blogginlägg.

Vi började med att åka halva gänget till Barcelona på torsdagen den 18 juli, eller rättare sagt till Francas, som ligger sex mil utanför Barcelona, där vi hyrde ett hus med 12 bäddar och pool under tre nätter.

På fredagen kom Andreas med familj ner och vi hade härliga dagar där, med besök av Monique och Alex från Frankrike två kvällar i rad.

På söndagen åkte hela gänget till Barcelona för att äntra kryssningsfartyget Epic, som Sven och jag hade åkt med en gång tidigare 2012.

Vi tillbringade en vecka på Epic med flera ”strandhugg” i tre olika länder; Italien, Frankrike och Spanien.

Vårt första stopp var i Neapel, Italien

Stopp nr 2 var i Civitavecchia (Rom). Där var det transportstrejk och vi kom aldrig in till Rom. De flesta av oss stannade ombord, medan några åkte till Civitavecchia ett par timmar.

Stopp 3 var i Livorno. Här kunde man välja mellan Florence eller Pisa. Vi var några som valde att se Det lutande tornet, som nu lutar lite mindre än tidigare.

Det 4:e stoppet var i Cannes. Även här delade vi upp oss beroende på intressen; rundtur, shopping, flotta bilar och båtar, sol och bad.

Det sista stoppet, det 5:e innan återkomsten till Barcelona, var på Mallorca och i Palma de Mallorca. Det var nog det mest ”turistiska”. Sven och jag stannade ombord och de andra valde sol och bad från stranden.

Nu har vi avslutat denna fantastiska semester. En kort sammanfattning g kan inte rättvist beskriva denna resa. Vi har haft en fantastisk resa tillsammans, utan krav och prestige. Var och en gjorde det den/de ville, utan att någon annan tog illa upp eller ställde krav. Vi ha umgåtts i olika konstellationer, ätit frukost tillsammans och varje kväll ätit middag gemensamt.

Vi har umgåtts, haft roligt, njutit av varandras sällskap, ätit gott, druckit gott, solat, badat, snorklat, dykt, åkt vattenrutschbana, promenerat, åkt på rundturer, gymmat, shoppat, blivit underhållna, träffat nya människor och bara njutit.

Våra underbara barn och barnbarn

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Vilka otroligt härliga upplevelser att se tillbaka på och minnas😀❤️nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229