Semester

Ja så kom jag äntligen iväg på semester. Dvs jag jobbade från ca 07.30 och till ca 13.00 på min första semesterdag för att få undan det som jag hade föresatt mig.

Vilken känsla det var att lämna kontoret och låta en av sommarpraktikanterna ta över min arbetsplats.Vi skulle ju åka iväg på utlandssemester med kompisar, men kom inte iväg p g a sjukdom. Det är verkligen länge sedan som vi hade semester i Sverige.
Jag åkte från kontoret och hämtade den utskrivne maken på sjukhuset. Nästa stopp blev ICA där vi provianterade (det har blivit ganska tomt i kylskåpet under veckan, eftersom jag inte tyckt det varit lönt att handla bara till mig själv), fixade lunch (omelett med färska champinjoner och röd lök) och så blev det en stund i solstolen.
Till kvällsmat blev det grillat med goda grillade grönsaker (paprika, tomater, champinjoner, fänkål och salladslök). Mycket gott!

Sist men inte minst har jag börjat röja i garderoben. Nu ska alla kläder i "storlek större", dvs 44 och uppåt säljas på Tradera. Det blev en del fotograferande av kläderna och sedan ska jag göra en sammanställning av det som ska säljas.

Detta är ett sätt att "tvinga" sig själv att hålla sig kvar på "rätt" vikt, dvs att sälja undan allt som nu är för stort och som som jag aldrig mer ska behöva.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229