SAMMANFATTNING – MEN SEMESTERN FORTSÄTTER

Nu är vi hemma i Sverige igen. Vi kom hem i går eftermiddag (som jag skrev i gårdagens blogg) efter 17 timmars flygresa. Vi lade oss förhållandevis tidigt (jag kl 22.00) och sov till kl 07.00, dvs i nio timmar. Vi sover bra hos Annelie, men det var skönt att sova i sin egen säng igen. Dessutom blir man helt uttröttad efter en så lång flygresa.

Jag skulle vilja sammanfatta vår semester på ett speciellt sätt. Nämligen att nämna alla de underbara människor som vi träffade under våra fyra veckor i WA och Perth.

Noman och Cordelia. Annelies chef och vän och hans fru. Vi träffade de båda vid en middag och dessutom Noman vid två luncher därutöver.

Annelies grannar i Cannington, som vi träffade vid en grannsammankomst.

Svenska konsuln i Perth, Lisa Jarsten, som vi träffade när vi röstade (bilden på henne hämtad från Svenskar i Världen)

Kirsty och Rebecca, systrar och Annelies vänner.

Roma, Rebecca, Paul och Bec som vi åt en fantastisk italiensk middag med.

Carro och hennes tre barn som vi träffade på Farmers Market

I dag fortsatte semester. Vi sov länge och tog det lugnt till frukosten. Jag gick runt i trädgården och röjde lite ogräs (oj vad det har växt under fyra veckor). Tvättade ett par maskiner tvätt. Framåt förmiddagen åkte jag in till kontoret på ett kort besök. Det var inte många där, men jag fick bra samtal med både kollegorna Rebecca och Anders, och inte minst med min delägarkollega Diana.

Jag hade tid hos frissa vid 11.45 och pga samtalen med kollegorna kom jag lite sent, men vi hann dock med vad vi skulle. Klippning och slingor stod på programmet. Bra resultat att duktiga Camilla Wessman, som vanligt.

Efter frissan fortsatte jag tillbaka till Limhamn och det blev besök på Apoteket Hjärtat (vi som är 65+ har 5% rabatt där på inköp som görs på tisdagar), Lidl och sist men inte minst var det massagetid hos härliga Mikaela på SHE Gym.

Väl hemma fortsatte jag uppackningen. Vi planerade kommande helg med vännerna Leif och Eva. Jag klippte Sven (det är inte bara ogräset som har växt, utan även håret), såg om hans sår och lade ihop tvätten som hängt ute och torkat under dagen. Jag hade också lite diskussioner med styrelsekollegor i CK Malmö och sedan var det dags att betala privata räkningar.

Barnbarnet Amanda fyller 11 år och vi ringde, sjöng, hurrade och grattade henne på födelsedagen.

Så såg vår första dag hemma i Sverige ut. Nu är klockan alltför sent och det är dags att gå och lägga sig. God Natt på er.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229