Säg inte ordet tävling till mig

I dag var det dax för veckans WT-grupp och morgonträningen. Vi började med uppvärmning med ”häst och kusk”.

Sedan var det dags för träningen och då sade vår PT Emmelie det magiska ordet ”tävling”. Säg inte tävling till mig, då går jag igång direkt och värst tror jag att det är på träningen. Det är faktisk emellanåt ganska jobbigt att vara så tävlingsinriktad som jag är. Jag är som vår sista schäfer - Isco - som alltid skulle gå först. Så är det med mig; Jag måste komma först.

Det jag inte hörde (eller låtsades inte höra) var att ordet tävling kombinerades med individuell. Individuell tävling var det alltså fråga om. Då tävlar man mot sig själv 😃🤭. Vad gör då jag? Kollar hela tiden hur långt de andra hade kommit. Så klart!

Vi skulle göra 8 moment x 10 i så många varv vi hann. Mellan varje varv körde vi kondition på crosstrainern i 1 minut.

När tiden gått ut hade jag faktiskt kommit längst på det sjätte, men ofullbordade varvet. Det syntes dock inte på tavlan, men för mig räcker det att jag vet att det var så.

Morgonträningen är helt underbar. Man får energi (och känner sig duktig) för resten av dagen. Jag verkligen älskar att träna. I dag kändes det dessutom riktigt bra och orken höll, trots att jag nu verkligen är i Ketos-tillstånd efter två veckor på helfart. Denna vecka blir den sista på helfart. Möjligen kommer jag att köra någon vecka till, men jag har inte bestämt mig för det än.


När någon letar fel hos dig är det bara en signal om att han eller hon är missnöjd med sin egen situation.

Citat av Thomas Gunnarsson

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229