Så var man med igen - Amassadör för kvinnors företagande

Ambassadörer för kvinnors företagande

Jag har varit med i detta tidigare, nämligen när detta projekt startade för första gången 2007. Då var jag med i ca två år, men gjorde - ska erkännas - inte mycket nytta i projektet. Nu känner jag att jag är mogen för en ny omgång och tror att jag kan göra en bättre insats denna gången.

2007 hade jag precis startat mitt företag och var ensam i det. 2008, när ambassadörskapet startade, anställde jag min första personal och flyttade till nya lokaler. Inte konstigt att jag kände att jag inte riktigt hann med att även vara en aktiv ambassadör.

I dag ser det annorlunda ut. Vi är tre jurister och två administratörer och från juni månad har vi också en paralegal. Så nu känner jag mig taggad att vara med igen.

I dag har listan på de 909 kvinnliga företagarna i Sverige som blivit utsedda för 2013-2014. Här kan du klicka fram listan:Listan med alla ambassadörerna under 2013-2014

Mitt namn finns med på sidan 10 

Jag hade nästan glömt att jag anmält mig, men nu när jag ser att jag finns med på listan ska det bli jätteroligt att vara med.

Uppdraget som ambassadör ingår i programmet Främja kvinnors företagande och är helt ideellt och man åtar sig att genomföra fyra uppdrag om året t ex i skolor, ideella organisationer, nätverk, föreningar osv. Man ska vara en förebild för andra kvinnor, antingen de själv är egna företagare eller funderar på att starta eget företag.


Programmets ledord är: Göra Nytta, Göra möjligt, Göra synligt.


Jag ser framemot att vara aktiv i detta viktiga progam.


Ha det bäst!
EwaGillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229