Så olika - och ändå så lika

Mycket tankar har snurrat i huvudet i dag.

Yttranden skulle skrivas, Förhandlingar skulle förberedas. Strategier skulle utarbetas.

Och mitt i allt detta hade jag funderingar på framtiden och företagets utveckling. I onsdags höll jag ett jultal till personalen och jag hoppas att det ingjöt framtidsförhoppningar hos dem. I vart fall gjorde det just det hos mig. Så tankarna började snurra hos mig och till slut delgav jag dem till min delägare Diana. Vad tror ni blev hennes svar?

Jag brukar säga att jag är den som gasar och kör på och Diana är den som bromsar och väjer undan för hinderna. Men när det är skarpt läge så brukar vi vara rörande eniga.

Dianas svar till mig blev: Meeeen, om du nu slutar tar dig in i mina tankar tills vi ska ha ledningsmötet så hade jag varit tacksam.

Diana hade haft samma tankar som jag. Så skönt att vi tänker så lika, fast att vi är så olika.

En efterlängtad stund i dag var att jag skulle till frissan. När man har en så kort frisyr som jag så hamnar man plötsligt i ett tillstånd där håret är alltför långt. Där var jag nu och äntligen blev jag kortklippt igen.

I dag tog vi hand om de två grönkålsträd som vi köpt av Mastio. Det var två rejäla träd och det blev faktiskt mycket grönkål. Vi förvällde allt och det blev två påsar till frysen och en stor kastrull med grönkålssoppa. Till den köpte jag lamm-/nötköttskorv på Lidl. Det blev en mycket god soppa, säkert beroende på att grönkålen var så god, mjäll och mild.

Med posten fanns det i dag en ny Glosserybox med trevliga produkter. Jag kunde inte heller låta bli att ta ett foto på den vackra julbelysningen på Storgatan. Det blev också en bild av min härliga frissa .... och se ... Camilla fastnade tydligen på bilden. Det var lite oplanerat.

Gillar

Kommentarer