Regnig dag med spabehandling

Efter gårdagens långa promenad i går hade jag vansinnig träningsvärk i benen i dag. Det blev därför ingen promenad. Hade tillräckligt att göra med att ta mig ur sängen och ned för trappan.

Det var utlovat regn i dag och det blev det också. Trots regnet var det hyfsat varmt, så vi satt ut och åt frukost och hörde på regnets skvalande och grodans kväkande.

Inget stod på programmet på förmiddagen och jag passade på att sätta mig i soffan och jobba lite. dvs läsa mail, skriva blogg till jobbet m.m. Det blev faktiskt en del gjort och jag skickade i väg bloggen till kollegorna i Sverige för synpunkter.

Vi åt lunch och sedan bytte vi om för att ge oss i väg till Shoppingcentrat. Kl 14.15 var det bokat tid av Annelie för oss och man skulle vara där 15 minuter innan. Vi hade tur och när vi skulle gå så hade regnet så gott som upphört.

Vi kom tidigt dig och letade först upp stället dit vi skulle och gick sedan och satte oss på en bänk och kollade på folk.

Strax innan två gick vi och anmälde oss i receptionen och fick varsin "padda" som vi skulle fylla i med våra uppgifter. Vi skulle behandlas i ett s k parterrum, där vi fick exakt samma behandling vid exakt samma tidpunkt.

Det blev en härlig timme med massage, sköna oljor, avkopplande musik och skickliga massörer. När vi var klara lämnades vi ensamma igen för att klä oss. Det var verkligen en härlig känsla och efter en timme på massagebänken gällde det att resa sig försiktig.

Vi promenerade sedan hem igen och gick in om på Chemist Warehouse och köpte ett par parfymer till mig, Voltarengel m.m.

Hemma igen (före Annelie) kunde vi än en gång beundra vårt gedigna arbete med Annelies kök.

När Annelie kom hem, efter att ha tvättat och tankat bilen och pumpat däcken m.m., dvs redo att ge sig ut på långfärd, kunde vi än en gång beundra hennes matlagningskonst. För att inte tala om vår beundran när vi väl fick smaka. Än en gång lagade hon en tidigare, i vart fall av oss, osmakad maträtt bestående av lammfärs och orientalisk touch.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229