Politikdiskussioner

I dag har det varit en intensiv och händelserik dag.

Dagen började tidigt med frukostmöte med BNI Bron. Att delta i BNI-möten ger en positiv energi och så klart många kontakter.

Jag fortsatte att skriva mitt kompletterande överklagande till Migrationsdomstolen och blev riktigt nöjd med det till slut. Efter lunch hade jag ett möte inför ett annat överklagande där klientens konvertering ifrågasätts av Migrationsverket. Jag är övertygad om att konverteringen inte bara är formell utan också har skett genom en genuin övertygelse. Nu gäller det att övertyga Migrationsdomstolen om det samma. Människor ör dock så olika. Vissa har lätt för att uttrycka sina känslor och tankar, med andra har svårare för det. Blir de sistnämnda mindre trovärdiga? Ja enligt Migrationsverket är det så. Man ska passa in i deras mall och uttrycka sig på samma sätt som de tycker att man ska göra. Migrationsverket har blivit kritiserade för att göra felaktiga bedömningar vad gäller konvertiter.

Det kom också ett glädjande besked i dag med en dom från tingsrätten där domstolen frikände min klient och ogillade skadeståndsyrkandet från målsäganden. Det var verkligen en lättnad för klienten, som helt klart var helt oskyldig. Det var roligt att ringa upp klienten och berätta om den positiva domen.

På kvällen hade Centerpartiet Malmö medlemsmöte och det var vår riksdagsman Niels Paarup-Petersen .

Det blev ett par intressanta timmar där vi fick höra om vad som är på gång i Riksdagen, om Januariavtalet, om skol- och lärarfrågor, om Bankskatten m.m. Det var verkligen lärorikt och det blev också bra diskussioner kring de olika frågorna.

När jag lämnade C-lokalen på Östergatan gick jag in på Lidl och handlade för minst 200 kr och fick parkeringen gratis. En bra deal med andra ord.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229