Plötsligt händer det

Jag har ju ojat mig över mitt datorstrul, efter det att jag uppgraderade till Windows 8. Nu har jag tagit bort mängder av dokument från hårddisken och lagt dem på USB-minnen istället. Bl a rörde det sig om massor med bilder (som naturligtvis har tagit mycket plats). Plötsligt i denna process med att föra över filerna till USB-minnena så märkte jag att datorn vaknade till liv igen.

Dessutom har jag installerat ett program som hjälper till att reparera dll-filer. Vissa funktioner har jag fortfarande problem med, men datorns seghet har jag avhjälpt i alla fall. Härligt! För vad är väl värre än en dator som bara segar, inte reagerar och som tar "100 år" på sig innan det händer något.

Nu är datorn supersnabb (mycket snabbare än tidigare) och jag är nöjd och glad igen. Nu gäller det bara att hålla reda på alla USB-minnen där jag f n har mina dokument. Men det är ju ett litet problem i sammanhanget känner jag efter att ha kämpat och krigat med datorn sedan i fredags.

Nu kan jag fokusera på väsentligheter igen. P g a detta datorstrul avstod jag från att göra min morgonträning och jag hade tänkt gå på Xtravaganzas gym i kväll, men även det avstod jag för att jag ville hem och försöka fixa till datorn.

Egentligen är det helt otroligt att man är så teknikberoende, men nu lever vi ju på 2000-talet och det är bara att acceptera att detta är vår tid. Samtidigt är det underbart vad vi kan åstadkomma med tekniken och hur mycket hjälp vi har av tekniken. Dessutom älskar jag verkligen datorvärlden. Särskilt nu när den fungerar igen. Tack för det!

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Anonym
Anonym,
Känner igen teknikberorndet!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229