Planeringsdag i höststormen

I dag var det dag två av våra planeringsdagar. Vi hade en kort repetition av gårdagen och vad vi pratade om då. Sedan fortsatte vi att beta av vår agenda. Även dagens diskussioner var lika bra som gårdagens. Vi var konstruktiva och fokuserade och det fattades bra beslut om våra framtida arbetsformer och strategier.

Till lunch åt vi lunch från Fusion sushi. Mycket gott som vanligt.

Vi höll vårt tidsschema med råge och det blev t o m tid över till lite jobb i slutet av dagen.

Jag är väldigt nöjd med våra planeringsdagar och jag hoppas att alla kollegorna också var det. Jag tycker att våra bra diskussioner bådar gott inför framtiden. Det känns som att vi är samstämmiga och att alla vill dra åt samma håll och att vi vill nå samma mål.

Jag kan konstatera att de mål vi har satt är formulerade enligt metoden SMART, trots att vi egentligen inte specifikt utgick från den metoden.

Efter jobbet var det dags för ett nytt besök på Östergatan 11, Centerpartiets lokal. I kväll var det dags för Kretsstyrelsemöte, där jag är adjungerad för CK Malmö. Ibland blir det långa möten med mycket diskussioner och information. I dag gick mötet förhållandevis snabbt och vi var klara efter ca 1,5 timme. Skönt att komma hem i hyfsad god tid.

Dagens väder har varit riktigt ruffigt och varierande med regn, blåst, åska och hagel, men öven tidvis sol. Från vårt kontor kunde vi följa vädrets växlingar. Vår utsikt är fantastisk och det är ett skådespel, oavsett vilket väder det är.

När jag körde hem fascinerades jag åter igen av vädret. Det började mörkna och himlen var gråsvart och plötsligt korsades den av häftiga blixtar. Över havet och horisonten färgades himlen röd eftersom solen just hade gått ner och detta i kombination med regn- och hagelskurar. Jag stannade och tog några bilder, som inte på något sätt gör verkligheten rättvisa.

Jag är så glad att jag mitt i vardagsstress och brådska har förmåga att stanna upp och fånga sådana här stunder. Det ger harmoni och glädje.

När jag landat i soffan med min sedvanliga temugg såg vi tredje avsnittet av Kapen klänning, dokumentären om polischefen och våldtäktsmannen Göran Lindberg. En helt ofattbar historia. Vi har inte sett de två tidigare avsnitten, men detta var väl det viktigaste för det handlade om upplösningen, avslöjandet och gripandet av Göran Lindberg.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Det har varit 2 riktigt bra dagarnouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229