Plågsamt och skönt, eller plågsamt skönt

I dag började dagen tidigt eftersom jag hade tid hos Pamela på Flowernail för att fixa till mina naglar. Det är nu cirka två veckor tills vi åker söderut hela familjen för att dels besöka Barcelona några dagar, dels åka på Medelhavskryssning. Därför tyckte jag att det var lämpligt att passa på att fixa sommarfina naglar hos Pamela. Jag har ytterligare en tid inbokad hos henne denna veckan, nämligen på torsdag, men mer om det då. Så här fina blev mina naglar.

Innan jag kom fram till jobbet kunde jag konstatera att det nybyggda multihuset på Övägen troligen snart är klart för inflyttning. Snart flyttar både Apotek och Coop in i huset. Så här beskrivs det på hemsidan www.cementa.se/sv/multihuset-bryggan; ”Det delvis dolda p-huset (plats för 350 bilar) sträcker sig genom byggnaden från källarplanet upp till våning fem och kläs in med kontor på norr- och sydsidan och med bostäder i väster. På sjätte våningen ligger en förskola som ska kunna ta emot 80 barn. Förskolans lekplats på 2 000 kvm är placerad på taket. När huset är klart 2019 kommer bl a ett apotek, en vårdcentral och en stor livsmedelsbutik att inrymmas.”

Mer om Coop-butiken kan man läsa här: https://pressrum.coop.se/coop-oppnar-ny-butik-pa-limhamn/

Under dagen hade jag, förutom ärendegenomgången med Diana, även två klientbesök och ytterligare ett möte men en av koilegorna. Trots detta hann jag med både telefonsamtal, lite mailväxling och att skriva ihop några dokument som ska levereras under morgondagen. En hyfsat effektiv dag med andra ord.

Bilden ovan är lite suddig och så kände jag mig också när jag gick till gymmet eftersom jag var inbokad dels på Vibrogym, dels för massage.

Ofta känner jag mig laddad när jag ska gå och träna men idag kändes det inte alls så. Det var Mikaela som skulle coacha oss på Vibron. Trots detta och hennes glada peppning infann sig inte den där sköna träningskänslan. Jag vet inte vad det berodde på. Efteråt kändes det naturligtvis väldigt skönt att ha tränat och gett järnet, vilket jag självklart gjorde trots allt.

Träningen avslutades med en timmes massage hos Mikaela. Än en gång kunde jag konstatera och förvånas över vilken styrka hon har i sina händer. Jag har haft ont i axlarna – databesvär skulle jag tro – och framförallt i den vänstra och därför koncentrerade Mikaela massagen framförallt på axlar och skuldror. Det var plågsamt, men skönt, eller plågsamt skön om ni så vill. När jag började gå på massage hos Mikaela kom vi överens om att hon inte skulle sluta massera eller lätta på handen om jag inte sade ”STOPP-ordet”. Det har jag aldrig gjort, inte heller i dag. Men en del stönanden av smärta blev det från min sida.

Nya träningsmatta i vår träningslokal

När jag kom hem vid 20.45 kunde jag se sista snutten av Allsång på Skansen och sedan blev det fotboll för hela slanten. Semifinalmatchen mellan England och USA, där USA efter en bra och spännande match slutade som segrare. Ska det bli Sverige och USA i finalen? Det vet vi efter morgondagens semifinal där Sverige spelar mot Nederländerna.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229