Påsken 2019

Vi har verkligen haft en fantastisk helg, vilket jag har bloggat om tidigare.
I torsdags kom barnbarnet Viktor, 14 år, ner till oss och på långfredagen körde vi och köpte ett par hyllor till honom. Sedan blev det ett stopp på Ikea innan vi åkte vidare till Tvååker.
På Långfredagen började vi måla och tapetsera hos Viktor.
Carina fyllde år på Påskaftonen och vi sjöng för henne.
Projektet med Viktors rum avslutades på Påskaftonens förmiddag, precis innan Andreas, Hanna, Devon och Winston kom.
Vi hade en trevlig lunch och eftermiddag då bl a Viktors rum möblerades. Själv fick jag en vilostund i soffan ute på uteplatsen i solen.
Vid 18.30 började gästerna droppa in och det blev en riktigt trevlig kväll, med många överraskningar.

I dag, Påskdagen, blev det en uppbrottsdag från Tvååker. Sven, Andreas och Viktor lade på sommardäcken på Cinas bil. Andreas & Co åkte innan lunch. Sven och jag stannade och åt lunch och jag hjälpte Cina med deklarationen. En intressant upplevelse som dock landade rätt till slut.

På vägen hem åkte vi in om Ikea och lämnade tillbaka taklampan som visade sig inte vara riktigt rätt köp. Smidigt och bra gick det. Tack för det ”Blågula varuhuset”.

Det har varit en fantastiskt trevlig helg med härlig samvaro med barn, svärdotter och barnbarn m fl. Vi har verkligt njutigt av trevlig samvaro med vår underbara familj. Men borta bra, men hemma bäst heter det ju. Det var också härligt att komma hem igen.

Det var underbart att gå runt i trädgården och se hur allt hade utvecklat sig,

Det var en underbar kväll och vi bestämde oss dels för att grilla, dels för att sitta ute och äta. Det ångrade vi inte. Det var en underbar kväll. Tänk att det kan vara så redan i slutet av april. Sol, varmt och så gott som helt vindstilla. Det blev ytterligare en härlig kväll med god mat och dryck.

Nyckeln till att nå fram till en annan människa är att få den människan att känna sig sedd och förstådd.

Citat av Tomas Gunnarsson

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
skönt med en helg tillsammans med familjennouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229