Påsk - träning - umgänge och avkoppling

Ja hittills har Påsken bjudit på lite av varje av träning, umgänge och avkoppling.

I går - Påskafton - började jag med att träna på Limhamnsfältet hos Charlotte Althin. Det var soligt, men ganska kylslaget och blåsigt. Vi höll till på Limhamnsfältet och det blåste en isande vind från havet. Tur att vi höll igång (och att jag hade tillräckligt med kläder på mig) så att vi inte frös.

När jag kom hem och hade bytt om åkte vi till Rydsgård där vi blev bjudna både på lunch och kvällsmat hos sonen Andreas och svärdottern Hanna. Härligt att träffas och att gosa och busa lite med Isac. Bröderna Winston och Devon var hos sin mamma. Nästa helg kommer vi emellertid att träfa dem också.

I dag - Påskdagen - började jag som i går, dvs med träning. Nu var det emellertid med "Po lannet-tjejerena" som jag tränade. Vädret var detsamma som i går, med undantag från att det i dag inte ens var sol. Träningen var emellertid lika härlig.

Jag sådde chili och änglatrumpeter. De sistnämnda av olika färger. Ska bli spännande att se om det blir något av föerna och hur grobara de är.

Till lunch blev det traditionell påskmat; sill, ägg, köttbullar och prinskorv. Gott och sedan hamnade jag i matkoma om tog en liten tupplur på soffan. Jag vakande av att Sven Facetime:ade med Annelie, som höll på att laga ostpaj och potatisgratäng. Så vi fick vara med henne i hennes kök i Australien medan hon fixade med maten. Vad skulle man göra utan Facetime?

Det låter som att vi bara äter och dricker dagarna i ända, men jag måste också berätta om den goda laxen som jag tillagade i ugnen. Jag kombinerade två olika recept och drog sedan ifrån och lade till efter eget tycke (principen "Man tager vad man haver"). Det blev verkligen supergott.

I kväll tänker jag lägga mig i tid, för jag har faktiskt tänkt att åka in en sväng till kontoret och jobba undan lite. Det behövs och fyra dagars ledighet känns som att det är minst en dag för mycket med tanke på hur mycket jag har att göra.

Gillar