Palma de Mallorca - vi stannade ombord

Vi skulle anlända till Mallorca kl 13 och hade bokat bord för kvällen kl 19. Dessutom skulle vi packa, eftersom vi lämnar Epic i morgon i Barcelona. Det kändes som att det inte blev mycket tid i Palma. Resten av gänget stämde sig för att gå i land och leta sig till den strand. Sven och jag bestämde oss för att stanna kvar ombord och njuta av utsikten över Palma de Mallorca, äta lunch i lugn och ro och sola på vuxenavdelningen, H2O.

Vid lunchen hamnade vi bredvid en familj från Blekinge. Han var f d snickra och f d polis. Hon var jurist, hade jobbat på Hovrätten, suttit ting i Kristianstad och jobbade nu på ett annat statligt verk. Det blev flera diskussioner om polisen, om byggnationer, om domstolar m.m. Tiden gick och till slut avbröts samtalet eftersom den nyvunna bekantskapen skulle gå av båten och ta sig till Palma.

Vi tillbringad ett par timmar till på H2O-däcket och vid femtiden gick vi ner till hytten för att packa.

Efter dusch och omklädning blev det ett besök i favoritbaren vid Atrium. När klockan var 19.00 sammanstrålade vi på restaurangen The Manhattan Room. Där vi åt och drack gott.

Efter middagen såg vi en fantastisk dansföreställning med Burn the floor

Efter föreställningen kom besättningen upp på scenen och blev applåderad.

Så var det alltså sista kvällen och natten på Norwegian Epic. I morgon är det tidigt utcheckning och hemfärd.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229