På upptäcktsfärd i St George’s Bay och Marina Hotel Corinthia Beach Resort

Första natten på ett nytt ställe är alltid spännande. Hur var sängen? Hur var kudden? Störande ljud? Temperaturen på rummet?
Bara att konstatera säng och kudde = ok. Ljud - ja, från festande människor, men inte så farligt. Det gick att somna och somna om. Temperatur ok. Så första natten var alltså godkänd.

Frukost ingår inte i vårt boende, men för 15 € fick vi en bra frukostbuffé. Det visade sig sedan att man få betydligt billigare frukost
på närliggande barer.

Efter frukosten begav vi oss ut på en liten upptäcktsfärd i St George’s bay.

När vi kom hem till hotellet igen gick vi och lade oss vid en av de många poolerna. Det var si så där med solen och det blev inte så lång stund med ”solbad”. Vi avbröt också med en lätt lunch på en av restaurangerna.

Eftersom solen inte visade sig från sin bästa sida blev jag till slut lite rastlös och otålig. Typiskt mej. Jag begav mig på en upptäcktsfärd på hotellets systerhotell, som även vi har tillgång till. Det är en fantastisk anläggning, men det är också tydligt att det nu är ”off season”. Mycket var stängt och undanplockat.

Vi satt sedan där tills mörkret föll och diskuterade hur vi skulle lägga upp resten av veckans aktiviteter. Att bo med utsikt över vattnet och mot St George’s innebär att det händer saker hela tiden.

Vi bestämde oss för att gå ner till ”centrum” och äta. Första restaurangen som vi provade med var fullbokad.

Andrahandsalternativet var inte dåligt.

Vi åt calamares till förrätt och grillad svärdfisk som huvudrätt.

Det var mycket gott, trevlig personal och bra service.

På vägen hem tog vi en glass i glasskiosken och satte oss och åt den vid stranden.

Vi avslutade kvällen på balkongen, med en kopp kaffe.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229