På jobbet igen och Nya tag igen

Ja så var semestern slut. Vi har levt gott, ätit gott, druckit gott och haft det helt underbart. Trots att det bara var två veckors semester så upplevde vi så mycket. Det gav mig verkligen massor med Mental Energi!

 

 
Jag har gjort det utan dåligt samvete, eftersom det var en frivilligt och medvetet val. Jag vågade också göra det för jag vet och känner att jag denna viktresa är tillräckligt mentalt stark och målinriktad att jag orkar ta tag i den ofrånkomliga viktökningen.


Här ovan se ni lite av det goda vi ätit under semestern.

Semestern innebar alltså att vågen pekade på över 80 kg igen. Så i morse blev det havregrynsgröt till frukost. Till lunch en sallad och köttfärslimpa, gjord på oxfärs. Till kvällsmat blev det en Xtravaganza soppa och några Finn Chrisp med ost. Måltidsdryck - VATTEN! Det gäller som sagt att ta tag i saker direkt och inte låta vikten fara iväg. Mental träning ger mental styrka och hjälper en att fokusera och vara målinriktad. Att se framför sig sin målbild hjälper till att styra tillbaka på den smala vägen, att ställa om GPS:en och styra rakt mot målet.

Så nu är det att leva nyttigt och sunt igen. Dessutom hoppas jag att jag också kommer att få tid över att även sätta igång min Rörelseglädje. För det är inte bara den Goda Energin som ska till för en viktminskning det är också Rörelseglädje.

Således Xtravaganzas fyra ledstjärnor:
  • Mental Träning
  • Mental Näring
  • God Energi
  • Rörelseglädje
Det är det som är framgångskonceptet för en framgångsrik och bestående viktminskning.

Ha det bäst!
Ewa

 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229