OUTLET CENTER

I dag hade vi ställt in oss på att ta det lugnt hela dagen. Det fanns lunch kvar (Annelies goda pumpasoppa) och vi hade inte planerat något för dagen.

Vi vaknade av mulet väder och det hade regnat på natten. Efter frukosten slappade vi och jag satt i soffan och skrev lite, kollade mail m.m. Så kom ett meddelande från Annelie:
- ”Kan ni vara redo vid 12.30?”
Jag frågade om det gällde lunch och fick ett jakande svar.

Så snälla och lydiga som vi är var vi uppfräschade och färdigklädda till 12.30. Sven hade tagit en linneliknande (kort är) t-shirt på sig, men fick gå och byta till en ”långärmad” på order från Annelie.

Så körde hon iväg med oss (som vanligt). Nyfiken som man är försökte jag luska reda på vart vi skulle.
Mot Victoria Park?
Kanske, men här gjorde hon en skenmanöver och vek i stället av mot Perth.

In till Perth city gick färden. Vi parkerade på ett p-hus som vi kände igen att vi varit i tidigare, men inte den här resan. Sedan blev det en kort promenad till restaurangen Petition som ligger i en ombyggd och renoverad byggnad som ägs av staten och i många år stod helt oanvänd. Nu hyser den ett antal restauranger och konferenslokaler.

Som vanligt fick vi en fantastisk lunch och som så många gånger förr valde vi några rätter som vi delade så att alla fick smaka av de olika anrättningarna.

Min familj känner till min förkärlek att besöka kyrkor och andra religiösa byggnader. Inte för religionens skull utan för det arkitektoniska och konstnärliga i dessa byggnader. Därför blev det också ett besök i kyrkan som låg mitt emot.

På promenaden till restaurangen passerade vi också förbi den nya tingsrättsbyggnaden (Supreme court). Naturligtvis stannade vi till där och tog några bilder och såg advokaterna komma med sina rullväskor/vagnar med digra domstolsakter.

När vi var tillbaka i bilen igen frågade Annelie om vi ville åka till Outlet Center. Det var ett av våra önskemål att åka dit, men inte anade vi att det skulle bli en tisdagseftermiddag. Annelies snälle chef hade i princip beordrat henne att lämna jobbet vid lunchtid. – ”Jobbet finns kvar nästa vecka, men då är inte dina föräldrar här”, sade han. Underbare Noman.

Så vi begav oss till Outlet center och spenderade ett par timmar där, faktiskt enda fram till stängningsdags och det blev lite inköp av olika slag som jag blev mycket nöjd med.

På kvällen grillade vi hemma det kött som vi hade köpt på Farmers Market i Bunbury. Det blev en riktigt god måltid.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Oj oj, jag är glad att jag inte behöver släpa på så stora akter 😲. Sen tycker jag att du kan fotografera orgeln/ orgelpiporna i kyrkan lite bättre 😀. De är liksom mitt huvudintresse när jag kikar på kyrkorna. Även om jag inte är sär själv tycker jag det är kul att se. nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229