Oj - Över 8 000 visningar av bloggen

Nu har jag nått ytterligare en nivå på bloggen. Den har nu visats över 8 000 gånger. Det är roligt och jag ser att jag får fler och fler läsare.

Nu hoppas jag att mitt datastrul ska vara över och att jag kan börja fokusera på annat istället.

Fortfarande har jag inte riktigt kommit igång med den träning som jag skulle önska. Jag tränar emellertid på morgonen nu, med crosstrainer och sit-ups. Crosstrainern kör jag i ca 15 minuter och då är jag rejält svettig. Sedan blir det 50 "vanliga" sit-ups och 50 "sit-downs" där jag börjar i sittande ställning och går bakåt mot liggande. På det sättet tränar jag magmusklerna på olika sätt.När jag födde min son hade jag fantastiska magmuskler. Så hårda att barnmorskan inte kunde känna mig på magen, för det var bara muskler. Sådana magmuskler skulle jag vilja ha igen. Jag är övertygad om att jag kan få det, med daglig träning.

Sedan ska jag naturligtvis komma igång med Xtravaganza träningen på gymmet också. Ofta är det jobbet som sätter hinder i vägen. I dag var det emellertid så att jag var så trött när klockan var 18 att jag helt enkelt inte orkade gå och träna. Därför valde jag istället att (för en gångs skull) gå hem "tidigt", dvs vid 18-tiden, och varva ner. Man måste också lyssna till kroppens signaler och idag kände jag mig riktigt sliten. En bidragande orsak var säkert att jag kört Malmö-Ystad ToR och i Ystad haft ett två timmar långt möte. Sedan bar det tillbaka till Malmö igen. Väglaget var inget sommarväglag precis och det gällde att vara skärpt vid körningen.

På "min" Xtravaganza anläggning har man startat grupper med cirkelträning i gymmet. I dag var det premiär och det var sex personer som var och tränade. De började kl 16.00 och det är tyvärr alldeles för tidigt för mig.

 
Sedan är det faktiskt så att ensam träning i gymmet passar mig perfekt. Jag gillar att träna själv att ta maskinerna i den ordning jag själv vill, att stå på crosstrainern och värma upp och samtidigt filosofera och rensa hjärnan, eller att avsluta med cykling eller en omgång på löparbandet.
 
Samtidigt som jag är en ensamvarg i dessa sammanhangen så kan jag också uppskatta att träna i grupp, t ex gympa, zumba eller något annat där man rör sig till musik.
 
 
 
Men det som jag faktiskt längtar mest efter just nu är att kunna komma igång med mina morgonpromenader igen. Det var så härligt att komma ut varje morgon. Jag vill emellertid att det ska vara barmark och hyfsad temperatur innan jag startar upp med detta. Det är så lätt att halka och skada sig och att ge sig ut i snö och is innebär också att man inte kan/vågar ta ut sig fullt ut.
 
Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229