Offentlighet och sekretess

Så kom slutligen dagen innan semester. Jag startade tidigt med ett besök hos Pamela på Flowernail för att fixa fransar och naglar. Som vanligt blev jag mycket nöjd med resultatet.

Jag hade förmiddagen på mig att bli klar med allt som skulle göras innan semestern. När klockan var halv tolv var allt fixat och klart. Alla orange markeringar (deadlines) i kalendern för nästa vecka var släckta. Det kändes verkligen riktigt bra.

Det blev inte tid för lunch, utan jag for iväg till Lund för att hålla en föreläsning för ST-läkare med ämnet Offentlighet- och sekretess. Åt en protein-bar på vägen och passade på att också ha ett klientsamtal. Jag hade förberett ett gäng Power Point-bilder. Vi kom inte igenom samtliga. Inte ens hälften, men vad gjorde det. Det var ett gäng vetgiriga läkare (ca 25-30 st) som hade massor med frågor. Såå kul. Det innebar att det blev en levande och verklighetsförankrad föreläsning. Det var också så roligt att stå och föreläsa igen, eftersom det var länge sedan sist. Jag har faktiskt saknat det.

Jonas, som är studierektor för ST-läkarna åkte med mig till Limhamn. Vi hade ett riktigt trevligt samtal i bilen och jag lärde mig massor om sjukvården och läkarutbildningen i Region Skåne

Hemma blev det god kvällsmat och sedan packade vi inför morgondagens resa.

Ni är det semester och jag ska njuta av den till fullo. Åtta dagar på Malta med ca 20 graders värme dagtid 👍🏼.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229