Nytt blogginlägg

Det har varit lite stiltje vad gäller mina blogginlägg. Orsaken är många. Jag däckades av någon miniflunsa förra veckan. Det har dessutom varit mycket att göra och jag har suttit och jobbat även på kvällarna. Sist men inte minst var vi hos goda vänner i lördags-söndags (och jag fick jobba undan i söndags efter hemkomsten). Så orsaken har varit både bristande ork och bristande tid.

Det är naturligtvis inte helt lyckat att ha för mycket att göra på för kort tid. Dålig kombination. Men ibland blir det så. Och det blir alltid så för mig strax innan vi ska åka iväg på semester. Det är så mycket man måste och vill göra innan man åker. Saker och ting ska ju fungera även när jag inte är på plats.

Ja - för så är det. Det bär snart av på semester för vår del. Det blir en låååång semester. Fem veckor kommer vi att var i väg. Och vart ska vi åka? Jo till Perth i Australien, där vår dotter Annelie och svärsonen Morgan bor.
Vi har varit i Australien en gång tidigare, nämligen i september 2010. Det var en fantastiskt upplevelse och så roligt att få komma hem till Annelie och Morgan, att se hur de lever, träffa deras vänner, träffa Morgans familj och att uppleva detta fantastiska land - Australien.

Så vi ser verkligen framemot denna semesterresa, men samtidigt är det så mycket som ska fixas och förberedas innan vi reser. Tack och lov har vi båda en förmåga att, när avresan väl är ett faktum, kunna slappna av och släppa alla bekymmer. För det är ju så:
Det finns inga problem, bara lösningar!Jag känner mig helt trygg med att åka iväg, för jag vet att min kompetenta personal fixar det som ska fixas. Dessutom - man är ju faktiskt varken oumbärlig eller oersättlig. Fast naturligtvis vill man ju gärna tro att man är det. 

Jag kommer så mycket jag kan - kan dock inte lova att det blir dagligen - försöka komma med blogginlägg från vår resa. Precis så som jag gjorde när vi var på kryssning i höstas. Jag kan börja med att berätta att vi kommer att prova att åka med ett - för oss - helt nytt flygbolag:

 Flygbolaget blev utsett till världens bästa flygbolag 2012. Trots det kostar inte biljetterna mer än
9 800 kr per pers. Men Qatar är också världens rikaste land, så man har väl råd att hålla låga priser. Vi åker från Köpenhamn och mellanlandar i Doha i Qatar. Sammanlagt tar resan 19 timmar 35 minuter. På hemvägen blir det 21 timmar, eftersom vi då har lite längre transittid i Doha (3 tim 10 minuter, jämfört med 2 tim 45 minuter på ditvägen).

Det ska bli spännande att åka med ett nytt flygbolag och en ny väg och att uppleva nya flygvärdinnor.

 Mer om detta kommer som sagt. Ha det bäst!
Ewa 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229