Nya tag och nytt mål

Ja helgen var verkligen häftig. Inte minst söndagen som gick i maten och dryckens tecken. Och mycket riktigt så visade sig resultatet direkt på vågen i morse.
Plus två kilo, bara under helgen. Till det ska vi lägga det jag gått upp tidigare under semestern. Nu är vikten över 80 kg igen. Så det gäller att ta tag i detta innan det rusar iväg. Nu blir det soppor under veckan.


På söndag åker Annelie och Morgan tillbaka hem till Australien och då blir det "riktiga tag". Då kommer jag att gå över på Helfart och köra det tills jag har nått den målvikt som jag satte upp för mig i januari, när jag började på Xtravaganza.
Datumet för när jag skulle nå mitt mål har jag inte hållit och därför gäller det att nu sätta upp ett nytt konkret mål och ett datum för när jag ska nå det målet. Så därför gör jag det nu officiellt!
Så här lyder min målformulering:
Den 17 september 2012 väger jag 70 kg och tar storlek 40 i kläder.Min målbild, som är den som jag har för ögonen och för mitt undermedvetna, är denna. Den är tagen för cirka 25 år sedan. Naturligtvis kan jag inte få tillbaka just den figuren igen, men man måste ha en idealbild som ska vara en morot för det målmedvetna handlandet. Så om man siktar mot stjärnorna så når man trädtopparna. Eller hur?Hur ska jag då uppnå detta?
  • Gå på helfart i sex (6) veckor (God Energi)
  • Träna två gånger i veckan på Xtravaganza (styrketräning) (Rörelseglädje)
  • Simma en gång i veckan (fredagar) (Rörelseglädje)
  • Mental träning
  • Delta i Xtravaganzas Life Time-möten (Mental Näring)
  • Njuta av livet och njuta av de stunder jag kan fånga i vardagen (Mental Näring).
Det handlar alltså om att hitta rätt balans både vad gäller näringsintag och motion samt arbete och fritid.

Jag kommer att ägna min blogg mycket åt hur denna fortsatta Viktresa kommer att avlöpa. Hoppas att ni vill följa min resa. Kan jag inspirera andra genom att beskriva min resa så blir jag mer än nöjd.
Men glöm inte att:


Ha det bäst!
EwaGillar