Nya australienska projekt på gång

Även idag började jag dagen med en promenad. Ambitionen är att gå ut och gå i vart fall fem dagar i veckan under semestern. Jag utgår alltid från samma stråk i början av promenaden och in i Cannington River Regional Park. Väl där kan man välja olika vägar, sträckningar och längd på promenaden.

Jag valde i stort sett samma sträckning på dagens promenad som på gårdagens. Inne i parken hade jag sällskap av kraxande kråkor och skränande papegojor av olika slag. Papegojorna är inte så lätta att urskilja bland lövverket. Kråkorna och kakaduorna är lättare att se.

Jag gick som sagt en lite annan sträcka idag, det blev lite längre än i går, men jag gick på samma tid. Det trots att jag i början av promenaden träffade på en av grannarna som var med på grannmötet i fredags. Det blev lite småprat med henne innan jag kunde fortsätta min promenad. Jag fick också veta att om två veckor blir det morgonkaffe med grannarna i parken och jag och Sven var välkomna. Australiensarna är fantastiska.

När jag efter 40 minuters promenad kom hem igen väntade Sven på att äta frukost tillsammans med mig. Min bestod av naturell yoghurt, filmmjölk, sockerfria flingor, frön och bär m.m.

Och så var det ju det där med olika projekt hos Annelie.

Det första började vi på i dag. Annelie är väldigt ordningssam och noga med att saker och ting ska stå på sina rätta platser. I hennes garage och redskapsförråd kan dock förbättringar göras. Det var därför vi gick till Bunnings i går. I dag började vi montering av redskapshållarna.

Bild före monteringen

Vi sysslade med vårt projekt fram till lunch och sedan fick vi cirka 1,5 timme i solen på eftermiddagen. Nåja, det var lite växlande molnighet men ganska mycket sol var det trots allt.

Annelie kom hem strax efter fyra och ganska omgående gav vi oss iväg till kakelaffären som vi missade i lördags, eftersom de hade stängt ca 15 minuter innan vi kom dit. I dag hann vi dit innan stängningsdags och Annelie hittade ett kakel som hon tyckte om. Hon beställde tre kvm.

Detta kommer att bli vårt nästa projekt. Mer om det senare.

I kväll blev det en mycket god fiskrätt gjord på snapper och med thailändsk smak.

Annelie kände sig förkyld och gick och lade sig tidigt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229