Ny träningsskada!

Var mycket nöjd med arbetsdagen och inte minst med kollegan Petras och mitt samarbete för att komma ur ett avtal för en tjänst som har visat sig inte fungera särskilt väl.

Full av tillförsikt gick jag till gymmet för att vara med på ett Cirkelfyspass. Min knäskada var ju läkt och smärtade inte längre.


Så vi hade genomgången på de 13 stationerna, en för varje deltagare, och så satte vi igång. En av övningarna kallades "Idioten" och det var just vad den blev. Med en s k rotationsboll skulle man springa mellan tre koner, doppa bollen vid konen och springa till nästa. Fullt ös för att hinna så många "doppningar" som möjligt. Jag hann inte springa mellan så många koner innan det small till på baksidan av knäet (samma som jag skadade vid Multiträningen för några veckor sedan). Jag genomförde passet ett varv på de 13 stationerna + fyra till hann vi med på 25 minuter (Fort-gjort-träningen är 25 minuter lång).

Nu här det riktigt illa med knäet. Kan knappt gå och stödja på det. Jag får nog ställa in morgondagens Cirkelfyspass. Eller vad tror ni?

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Ska bli spännande att höra hur ni kom ur avtalet! Jo du ska ställa in träningen idag, eller träna överkropp i stället. Alltså, normalt sätt så börjar man lite lugnt efter en läkt skada😳😉nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229