Ny träningsform

Det har varit en del turbulens sista tiden kring om var, hur och när jag ska utöva min träning. Til slut har jag bestämt mig för del en "gammal" konstellation, dels en ny.

I dag var det dags för den nya varianten. Jag hade ställt väckningen på kl 8, men vaknade långt innan och sedan blev det lite slummer fram till att radion startade. Träningen startade kl 10 och det var god tid för att inta frukost.

Jag var ute i god tid eftersom jag inte hade riktigt koll på hur lång tid det skulle ta att ta sig till Limhamnsfältet. Så jag passade på att gå en promenad. Det märks att det fortfarande finns tjäle i marken för vattnet sjunker inte undan. Det står vatten överallt och gräset är "sunkigt". Men det gör också att man får vårkänslor.

Passet med Charlotte Althin var 40 minuter långt med 5 minuter stretching. 40 minuter tabata utan vila på en ganska fuktig gräsmatta, men vissa moment på matta (som blev väldigt skitig). Som många av er nog vet så jobbar Charlotte hos mig sedan 5 månader tillbaka. Det är ju lite speciellt att chefen tränar för sina anställda. Jag är emellertid helt presigelös vad gäller det.

Förutom att jag har tränat med mina "tjejer" två gånger så är det två månader sedan jag tränade och jag har genomgått en tuff covid-19-period. Så det var kanske inte så konstigt att jag både blev illamående och yr under träningen.

Jag kan bra konstatera att det var ett riktigt härligt och utmanande pass och det gav mig en nytändning. Det var ju faktiskt skillnad på att stå på gräset på Limhamnsfältet och träna jämfört med att stå på en asfaltparkering utanför SHE. Förstå mig rätt - inget ont om SHE - men visst har miljön betydelse. Sedan var Charlotte en inspirerande coach.

Även när man tränar hos Emmelie, Stark Starkare, så är det en annan miljö på Limhamns torg. Det känns som att det ska bli ett riktigt bra träningsår, med början vår och sommar.

Dessa blommor tillägnar jag Folkhälsomyndighetens personal som får utstå hot och trakasserier pga att vi har en pågående pandemi som svenska folket inte har förstånd att förhålla sig till.

Gillar

Kommentarer