Ny tatuering

Jag har sedan tidigare en tatuering på höger axel. Fick den i 50-årspresent av sonen (som har många) och han var med mig när jag gjorde den. Det är en grön gecko och jag har den som ett minne av alla geckos som vi hade på Madeira.

I dag var det dags för en annan sorts tatuering - Microblading. Klockan 05.30 steg jag in i Flowernails lilla salong och lade mig på bänken. Jag hade räknat med att det skulle ta 2 timmar, men gick fortare än så bl a eftersom min ögonbryn redan hade en ganska bra form.

Innan rispandet började lade Pamela en bedövningskräm som fick verka i 25 minuter och sedan satte hon i gång och rispade in linjerna som ska se ut som hårstrån. På vissa ställen kändes det lite, trots bedövningskrämen. Men, men - Vill man vara fin då får man lida pin.

Sedan fick jag en liten burk vaselin och några bomullstops med mig. Var tredje timme ska brynen smörjas in med vaselin med hjälp av bomullstopsen. Efter cirka en vecka ska brynet vara helt läkt.

Jag satte alarmet i telefonen på tre timmar för att inte glömma att gå och smörja. Det är så lätt hänt när man har mycket att gör, vilket vi har. Men jag lyckades faktiskt sköta det rätt bra och parera in det mellan polisförhör och besök.

Så här såg det ut strax efter. Bilderna visar före och efter. Det är Pamela som har tagit bilderna. Om ca sex veckor ska jag på återbesök för att fylla i på nytt. Det ska bli spännande att se slutresultatet. Efter återbesöket ska det sedan hålla i 1-2 år.

Efter arbetsdagen, som flöt på i bra tempo och som jag blev riktigt nöjd med var det dags för träning.

I dag körde jag ett Indoor Walking-pass, och därefter ett Mage/rygg. Det är nu ny termin på gymmet och programmen ändras. Indoor är ju alltid vad det är, och man kan göra så mycket man vill av det. Det nya Mage/rygg-passet var riktigt häftigt (men roligt). Jag var helt slut efteråt. Men nu lite senare känns det superskönt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229