Ny dag - ny energi

Efter gårdagens formsvacka vaknade jag i morse med ny energi. I dag kändes det inte alls motigt att ta på sig för att gå ner till stranden och PW:n. Det var en helt underbar morgon varmt och vindstilla. Under promenaden passade jag på att plocka en handfull snäckor. Har gått och spanat in alla de vackra snäckorna och i dag bestämde jag mig att plocka hem några till min samling.

Det var en skön morgonpromenad och efter den följde ett pass strandfys och sedan yoga/solhälsning. Efter denna start var det gott och välförtjänt med frukost.

Efter frukosten och fram till nästa träningspass hade vi ca en och en halv timme. Jag satte mig på balkongen och läste och besvarade lite mail. Skönt med den stunden på dagen och att kunna ha lite koll på vad som händer på jobbet.

Klockan 11 hade vi två dubbelpass med halvgrupp. Det första i hotellgymmet med hantlar och det andra ute på gräset med gummiband. Egentligen var där ett pass till (tabata), men jag kände att där tog min ork slut. Jag valde istället att lägga mig vid poolen.

Det finns ytterligare en träningsgrupp här på hotellet som kallar sig Pure Results. Den arrangeras av en känd influencer från England. Vi förvånar oss över deras upplägg. Deltagarna får inte välja själv vad de ska äta, utan all mat läggs upp till dem, t o m salladen. Influencern gick i dag dessutom runt och strödde en nypa salt över maten (inget salt står på bordet). Det intressanta är att själv äter hon allt från buffén och det gör även tränarna. Ikväll var gruppen borta vid utegymmet samtidigt, eller strax innan, oss. När deltagarna gick tillbaka till hotellet satte sig influencern, hennes man och tränarna i en bil och åkte tillbaka. Snacka om att leva som man lär.

Det blev en härlig eftermiddag i solen vid poolen och när solen sent på eftermiddagen gick lite i moln flyttade jag mig upp på balkongen. Det är skönt att sitta där en stund för sig själv.

Innan dagens sista träningspass hade vi föreläsning om att jobba med målbildsfokus. Jag har hört detta av Emmelie tidigare, men det är alltid intressant att lyssna till och att fundera över.

Efter föreläsningen var det dags att gå till utegymmet och ett tufft Wod-pass med avslutande stretch och lite samling.

Kvällen avslutades med en snabb dusch och ombyte och sedan middag.

Det känns verkligen skönt att ha fått tillbaka energin igen. Jag har varit väldigt noga med att ta vätskeersättning flera gånger i dag och jag är ganska övertygad om att det hjälper.

Ser framemot morgondagen som är den näst sista träningsdagen.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Härligt med en stund vid poolennouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229