Nu startar Helfarten - 1:a dagen - invägningen

Ja så var det då dax för "invägning" inför Helfarten som är planerad att pågå i sex veckor (eller tills jag når min målvikt som är 70 kg). Denna gång ska jag inte sluta med helfarten innan jag nått målet.

Förra gången höll jag på med helfart i hela 16 veckor, dvs i fyra månader. Det var en lång tid och denna gång hoppas jag att fixa det på sex veckor, dvs 1 ½ månad. Även om det gick jättebra förra gången så känns det lite rimligare att hålla på med helfart i 6 veckor.

Min invägningsvikt innan min första viktresa, som startade 2012-01-22, var 101,8 kg och jag gick ner 24,8 kg till 77 kg. Det vägde jag  2012-05-14, dvs för 12 veckor (3 månader) sedan. Sedan dess och inte minst under semestern och min dotter och svärsons vistelse hos oss har jag gått upp 7,3 kg. Det är alltså det och ytterligare 7 kg, totalt, 14,3 kg, som jag ska gå ner.

Min invägningsvikt i dag 2012-08-06 är alltså 84,3 kg.
Jag upprepar nu mitt mållöfte till mig själv:
Jag Ewa Wressmark väger den 17 september 2012, efter 6 veckor på Helfart, 70 kg.

Jag kommer att berätta om min Viktresa här på bloggen. Vill du hänga med på mitt tåg är du välkommen! Om du väljer Xtravaganzas soppor/drycker eller om du väljer något annat fabrikat är egentligen oväsentligt. Det ska dock helst vara VLCD-produkter, men det beror på hur mycket du har att gå ner.

Det viktiga är att man även inriktar sig på de andra tre av Xtravaganzas ledstjärnor:
  • Mental Träning
  • Rörelseglädje
  • Mental Näring
Utan alla de fyra delarna tror jag inte att man når och bibehåller en varaktig viktminskning. Den fjärde ledstjärnan är:
  • God Energi
och det innebär att göra rätt val av mat och dryck. Den delen kommer vi dock inte till förrän helfarten är slut. Att köra en snabb viktminskning med helfart är bara den snabba resa till en bestående viktminskning.

Ha det bäst och lycka till med din viktminskningsresa!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229