Nu jäklar gäller det. Nu eller aldrig.

För en vecka sedan hade jag mitt första möte med Emmelie på Stark Starkare. I dag var det dags för invägning och det första "pep-talket". Emmelie är brutalt ärlig. Man kommer inte undan och som allting annat så är det så att om man ska åstadkomma ett resultat så får man se till själv att det blir som man tänkt. Ingen annan kan uppnå dina mål än du.

Nu offentliggör jag min sista viktresa och sätter extra press på mig själv. Jag och Emmelie har satt upp mål och strategier för att nå målet. Ja jag skrev ju redan om detta i söndags (rubriken På gång - igen) så det är ju inte någon nyhet. Inte heller är det några revolutionerande metoder som jag kommer att använda.

Det handlar om att göra rätt val, att lägga sig på rätt kalorinivå och att både träna och framförallt att öka vardagsmotionen, t ex att promenera, gå i trappor, cykla osv.

Vi räknar med en viktminskning på 0,5 kg per vecka. Allt mer än det får man räkna som bonus.

Målformuleringen: Den 31 december 2020 väger jag - Ewa - 75 kg och tar storlek 42 i kläder.

Så här såg min kvällsmat ut. Ankbröst med grönsaker , sallad och pyttelite rotfruktsgratäng.
I
nget vin i glaset, utan vatten som måltidsdryck.

Ni är välkomna att följa min viktresa och ni får gärna komma med synpunkter och goda råd. Nu tänker jag blotta mig totalt och visa hur min vikt och mina värden såg ut i dag vid invägningen.
Första delmålet är att komma under 90 kg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229