Nu blir vi färre och färre

Sista arbetsdagen den här veckan. Nåja den sista obligatoriska i vart fall. För min del får det bli lite helgarbete. Det har varit en vecka med mycket möten, telefonsamtal och konsultation för kollegorna. Jag har hunnit med mina deadlines, men inte så mycket mer och det är en hel del som ligger och väntar på att åtgärdas. Till det kommer att jag måste bevaka, och tillfälligt ta över, post och ärenden som är semestrande kollegors.

De flesta möten under veckan har gått bra, men det sista var en katastrof. Jag är oerhört tacksam för att jag hade min kollega Jan med på mötet och att vi dessutom båda spelade in det. Ifall det kommer någon anklagelse efteråt. Det jag inte är nöjd med är att jag lät mig provoceras och att jag tappade humöret. Samtidigt tror jag att det var nyttigt för alla parter att jag satte ner foten. Man behöver det ibland och nu efter att stormen lagts sig så känns det riktigt bra.

I kväll är sista kvällen med Annelie. I morgon åker hon tillbaka hem till Australien och sin vardag. Vi återgår till vår. Nu dröjer det dock inte så länge till vi ses igen för hon kommer till Sverige igen till jul.

För att fira hennes sista kväll köpte jag sushi på Malmös bästa sushirestaurang. Vilken? Naturligtvis Fusion Sushi.

Som vanligt var det både vackert och gott. Riktigt gott. Har ni inte provat Kassims fantastiska sushi så rekommenderar jag er verkligen att göra det. Ni kan läsa mer om Kassim och Fusion Suhsi här:
https://www.fusion-sushi.se/om

Sushin åt vi som förrätt. Annelie hade valt huvudrätten - grillad lax . Även den blev fantastiskt god. Vi åt den med broccoli och rostade rotfrukter.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ser verkligen gott utnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229