Nu är man - Kärring

Bodde som sagt på hotell en natt. Samma hotell där jag föreläste. Efter gårdagens föreläsning skulle jag gå till mitt rum, som låg längst ner i korridoren. När jag kom till halva korridoren var det STOPP!
Gästerna - fyra tjejer - i två av rummen, som låg mittemot varandra, hade ställt upp och blockerat dörrarna. Det var full rulle på dem med doft av parfym, spray och vin och musik på högsta volym. Uppenbart skulle tjejgänget ut och "göra Stockholm" och under förberedelserna ville de ha kontakt och gjorde "två rum till ett". Smart lösning, för dem men inte för alla de andra i korridoren.

När det blev uppenbart för mig att dörrarna inte gick att rubba påpekade jag vänligt:
- Ursäkta men jag vill komma fram till mitt rum.
Då hördes från ett av rummen:
- Det är en kärring här som vill komma fram.
Resultat: Tjejen som kommit på "dörrpatentet" kom och lösgjorde dörrarna och jag kom fram till mitt rum. Med orden ringande i öronen:
- Det är en kärring här som vill komma fram.

Jaha - då har man kommit dit att man är en kärring. Det är kanske många som både tänkt och sagt det om mig (utan att jag hört det) under åren, men det var faktiskt - kunde jag konstatera - första gången jag själv hört att jag blivit kallad kärring.

Är man gammal då? Eller är man elak? Eller hur är en kärring? Förklaringen nedan säger inte mycket egentligen. Vad är en kärring för dig?Ha det bäst, det har jag (trots att jag är en kärring)!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229