Nu är jag rejält taggad

Vaknade i morse och konstaterade att fortfarande uteblir den förväntade träningsvärken. Vet verkligen inte vad som är "fel". Jag tog verkligen i och sparade inte på något i söndags, trots det ingen träningsvärk. Eller - nåja - bara lindrig sådan.

Ställde mig på vågen och konstaterad att jag redan gått ner 1 kg denna veckan. Nu äter jag i princip bara soppor och proteinbars och en och annan frukt. Ja jag vet, lite eget ihopkok av VLCD, LCD och lite annat. Men jag mår bra av det och det är väl huvudsaken, samt att jag minskar i vikt och det är ju det som är målet.

Nu är det ca fem veckor kvar tills vi ska till Barcelona och på kryssning. Under den tiden ska jag stenhårt gå in för att träna, sköta maten och inte dricka någon alkohol överhuvudtaget. Allt för att minska i vikt så mycket som möjligt.

Varför nu detta? Ja naturligtvis måste jag gå ner i vikt för jag behöver det för mitt välmående (och även utseendemässigt så klart). Jag vet också att jag mår väldigt, väldigt bra av att träna regelbundet och mycket. Så nu ska det bli ordning och reda. Dessutom förväntar jag mig att min tränande familj kommer att träna tillsammans på kryssningsfartyget. Så jag måste vara i form. Det ska bli så kul.

Dagens lunch


På eftermiddagen var jag på Migrationsverket och upplevde förvirrade tjänstemän där. Min klient och jag var kallade till Malmö för att via videokonferens genomföra en kompletterande asylutredning med en utredare som satt i Göteborg, tillsammans med en tolk. Det var bara det att ingen i receptionen visste vilket rum vi skulle vara i (eller att vi skulle vara där överhuvudtaget). När vi ringde utredaren i Göteborg och fick veta att videorum 2 var bokat så var det ingen som visste var det låg. Det tog ungefär 20 minuter av den dyrbara utredningstiden innan vi kom in i rätt rum och fick kontakt med Göteborg via videolänk. Tyvärr är man inte överraskad när det gäller Migrationsverket.

Efter att asylutredningen avslutats åkte jag tillbaka till kontoret ett par timmar innan det var dags att ge sig i väg till gymmet. I dag hade jag bokat dubbelpass, nämligen Indoor Walking och Rörelseträning. Hos oss kör vi FortGjortTräning och varje pass är 25 minuter. Ett dubbelpass innebär alltså 50 minuters träning. Det är väldigt intensiva pass och även om de är korta och känns de verkligen.

Taget från SHE:s webbsida : https://shegym.se/

Trots att jag inte kan påstår att jag har träningsvärk så kändes både Indoor walking passet och Rörelseträningen. I Rörelseträningen stretchade vi muskler som alldeles uppenbarligen var i bruk i söndags. Träningskompisen Katarina, som var med i söndags, körde liksom jag båda passen och det blev en del stönande och stånkande från oss båda.


Katarina från i söndags.
Hon är en kämpe!

Men så skönt det är efteråt när man tränat och tagit ut sig till max. Jag hade min Apple watch på mig i dag och kunde konstatera att jag hade fyllt alla aktivitetsringarna och nått alla målen för dagen. Gött. Som sagt jag är så taggad nu och det känns verkligen superbra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229