Nostalgi

Annelies sista kväll i Sverige blev en riktig nostalgitripp.

Vi har en massa filmer; smalfilm, super 8, VHS mm från 1960-talet och framåt. I dag plockar man inte fram projektorer och filmduk och tittar på filmer, så vi har längre pratat om att lägga upp filmerna på annat media t ex DVD, hårddisk eller annat.

Dels bevaras filmerna bättre, dels är det betydligt enklare att titta på dem. Så nu när Annelie var hemma har vi samlat ihop alla de gamla filmerna och gått igenom vilka som ska bevaras. Sven och Annelie har bl a ägnat ett antal timmar åt detta i dag och i kväll var det de sista VHS-filmerna som skulle gås igenom.

Vilken nostalgitripp det blev!

Så kul att se både sig själv och barnen för 30 år sedan. Nu ska filmerna lämnas för bearbetning och sedan kan vi ha en riktig familjeträff. Härligt!

Ha det bäst och var tacksam för det du har!

Ewa

Gillar

Kommentarer

Anonym
Anonym,
Funderat på att prova 5:2 varianten? Med mycket jobb och fullt upp så har jag upptäckt att 5:2 passar mig utmärkt. Två dagar i veckan vatten, kaffe, te och soppa till lunch ca 100-150 cal, sallad och tex kyckling till middag.Får äta 500 cal på "fastedagarna" Mår utmärk och har inga övriga krav. Vikten går neråt..
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229