När pannbenet kopplar in

I går kväll, när jag gick och lade mig, hade jag inte alls lust att gå till gymmet på morgonen. När jag tittade på mina bokningar kunde jag inte längre boka av vibroträningen. Det var väldigt nära att jag avbokade Multiträningen, men jag besinnade mig och lät den vara kvar.

Kl 6 satte klockradion igång och jag steg upp och klädde mig i träningskläder, packade väskan och intog frukost. Vi var fyra på Vibron och det var ”fullt hus” en halvtimme senare på Multiträningen. Efter dessa två tuffa träningspass med härliga Annika ångrade jag inte att jag kom dit.

Kalla det pannben, vinnarskalle, envishet, eller vad ni vill men jag är så tacksam för det där drivet jag har inom mig. För det får mig att utmana mig själv och gå till träningarna och jag mår så himla bra av att träna.

Efter träning och dusch bar det iväg till jobbet. Dock gjorde jag en avstickare till Lidl och införskaffade lite proviant. Dagens lunchs blev en Ceasarsallad förstärkt med lite bönsallad.

Jag har mycket som ligger efter och nu måste jag komma ikapp med det. Först blev det ett yttrande till IVO som jag skickade till klienten för godkännande. Vederbörande var mycket nöjd, och det var faktiska jag också. Sedan blev det ett bodelningsavtal som skulle knåpas ihop efter det att parterna kommit överens. Eftersom de hade varsitt ombud skickades utkastet till dem.

Dagens beting var därmed gjort och jag kunde ägna mig åt annat.

Vi har pratat om att åka till Madeira till nyår och Annelie vill åka med.

Vi sålde vår bardisk till José som har Planka Restaurante. Det är en restaurang som vi aldrig har besök, men som lär ha Funchal bästa utsikt. Sven ringde dit och hade turen att få tag på José. Så nu är ett bord dukat där för tre till Nyprsafton.

Först boka bord, sedan beställa resa. Konstig ordning kanske.

Så jag ägnade mig åt att leta flygresor. Även jag var lyckosam och lyckades hitta flyg med Norwegian (direktflyg Köpenhamn-Madeira) till ett hyfsat pris. Nu får vi väl hoppas att de inte går i konkurs. Rubrikerna är ju lite olycksbådande. Men man måste våga satsa.

Så nu återstår bara att hitta ett bra boende på Madeira, men vi har kontakter för det också så det ska säkert lösa sig.

Som vanligt hade Sven planerat, förberett och fixade kvällsmaten. Det blev pilgrimsmusslor i vitlök och kalvgryta. Väldig gott. Dessutom helt ok med vatten som måltidsdryck. Är ju f n helt alkoholfri.

Jag avslutar i dag med bilder på vår goda kvällsmat.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Måste ändå kännas kul att åka till Madeira igen. Maten såg väldigt god ut😀nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229