När inget blir som man har planerat

Det har varit fullt upp - som vanligt får man väl säga - i flera dagar. I söndags var vi hos Andreas och Hanna för att fira hans 39-årsdag och så klart för att träffa barnbarnen. Både vi och Andreas och Hanna har haft covid-19, Hannas mamma - Majsan - som jobbar i vården är vaccinerad så det var ganska ”safe” för de flesta av oss. Det blev en väldigt trevlig eftermiddag och kväll, men det blev sent och jag orkade inte skriva någon blogg.

I går var förmiddagen fylld med möte och telefonsamtal och sedan blev det en tur till tingsrätten. Jag hade också en del att skriva och ge in så det blev en sen kväll på kontoret. Fast jag var inte den siste som gick hem. Kollegan Jan satt kvar ännu längre.

Jag ägnade mig också åt en hel del planering inför framtiden och den ser väldigt spännande ut. Det är verkligen med tillförsikt som jag ser framemot den närmaste tiden.

I dag hade jag förväntat mig en lugn dag på kontoret där jag skulle få gjort en massa som ligger på vänt. Men tji fick jag. Kollegan Diana fick ett förordnande som offentlig försvarare, men satt själv fast i ett polisförhör, så jag fick rycka ut och åka till Rättscentrum för ett förhör.

Sedan var det dags att börja skriva (det som skulle gjorts tidigare) och då kom Carina, vår nyaste administratör och pratade och det blev en trevlig - men lång - pratstund. Då var det plötsligt dags för styrelsemötet med Kretsstyrelsen för C i Malmö. Ingen tid för att åka hem innan mötet, så det fick gå av stapeln på kontoret.

Nu har jag suttit i soffan en dryg timme, druckit mitt te, ätit mina köttbullemackor och känner mig skönt avslappnad. Hur den nu var så hanns det med en hel de under dagen.

I morgon ska jag ha en lugn dag på jobbet då jag ska få gjort mycket .........

Gillar

Kommentarer