Mot nya (tränings)mål

Idag var det dags för det första träningstillfället med gänget som ska åka på träningsresa tillsamman till Spanien i oktober. Vi var 13 av de 20 deltagarna, plus våra två tränare - Annika och Emmelie - förstås. Det verkar vara ett härligt gäng. Det blir säkert en toppenfest. Jag är så taggad iför det här och har satt upp personliga mål för resan.

Förutom ett svettigt Funktionsfyspass fick vi lite bubbel (alkoholfritt så klart), vi presenterade oss för varandra och berättade om vad vi hade för förväntningar inför resan och fick också fylla i en lapp med förväntningar och mål. Dessutom fick vi träningsscheman inför träningsveckan och lite goda råd om hur vi kan förbereda oss.

Efter träningen och mötet och en dusch åkte jag till kontoret för att jobba undan, trots det fantastiska vädret denna sista augustidag. Jag fick gjort en del, men tyvärr alls icke allt det som jag hade hoppats. Som vanligt tog vissa saker längre tid än man tror från början. Dessutom, eftersom träningen började kl 10.00, gick nästan halva dagen innan jag kom till kontoret. Så det får nog bli en liten förmiddagstur till jobbet även i morgon. Och jag som hade hoppats att få en skön söndag. Men tyvärr kan man inte alltid styra över sin egen tid.

Viktor och morfar åkte tidigare på morgonen till morbror Andreas i Rydsgård för att hjälpa honom att tvätta och måla mur och röja gräs och buskar. De jobbade på med detta hela dagen. Så ingen av oss hade tid att njuta av sensommarvärmen. För de som jobbade fysiskt var väl värmen närmast en plåga. Men de var ihärdiga och jobbade på till ca kl fem på eftermiddagen.

På kvällen sammanstrålade vi hemma. Jag gick, för andra gången och handlade i den nyöppnade Coop-butiken. Den är faktiskt riktigt fin och jag gillar den verkligen. Den kommer nog att bli en favorit. Lagom stor och med ett bra sortiment. Medan jag var och handlade satte Sven och Viktor igång och fixade mat. Det blev en super god middag och det var en helt underbar, ljummen kväll. Vi satt ute hela kvällen och njöt av sensommarvärmen. Det blev tidig läggdags för oss alla för vi var alla, av olika skäl trötta.

Detta är förresten Spaniengängets signatur och peplåt.

Dr Kärlek - fin i bikini.

Gillar