Morgonträning och medlemskväll

Det händer inte så ofta numera, men idag började jag dagen med träning på morgonen. Ett dubbelpass som började med Mage/rygg med Tina och sedan Funktionell träning (Cirkelfys) med Emmelie. Så svettigt, så härligt, så nyttigt och så roligt. Dessutom tränade jag i par med härliga Spanienkompisen Karin Stagge. Och Emmelie spelade vår Spanienlåt ”Fin i bikini”

Jag kom alltså inte till jobbet förrän vid halv tiotiden. Men då var jag i gengäld fylld av energi. Eftersom jag bara ätit en proteinbar innan träningen var det nu gott med frukost bestående av keso, vaniljkvarg och Granola.

På förmiddagen hade jag telefontider med nya klienter och hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Sedan följde ett ledningsmöte och ett möte med en av våra praktikanter.

Lyckades också fixa i väg yttrande i två av mina ärenden med deadline i morgon. Men sedan var det stopp. Tiden räckte inte till mer än så.

På kvällen hade CK Malmö (Centerkvinnorna Malmö) medlemskväll. I dag hade vi bjudit in Ebba Krumlinde att bl a prata om jämlikhet, hedersvåld, metoo och härskartekniker. Mycket intressant och det blev bra diskussioner och många tankar kring detta. Efteråt hade CK Malmö styrelsemöte. En bra avslutning på dagen. En dag med bra början och bra slut. En dag att vara nöjd med.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229