Mitt russinpaket

Mycket av det som jag hörde på Thomas Gunnarssons föreläsning igår kunde jag fortsätta att relatera till idag. Det är en härlig känsla när man kan hålla kvar den där känslan som en positiv upplevelse ger.


Jag började morgonen med ett 45 minuters träningspass med WT-gruppen. I dag var vi fulltaliga och alla fem var där. Det var bra för i dag handlade det om poängjakten. Målet var att vi under 45 minuter, utan pauser, skulle göra 2 500 poäng tillsammans. Ett poäng per repetition och vi kunde välja arr göra 5, 10, 15 eller 20 repetitioner per station. Vi hade åtta stationer (slamball, masken, knäböj med press, grodhopp, upphopp, swing, biceps, fällkniven). Alla jobbade på riktigt bra. Jag fick modifiera vissa övningar för att skona knäet. När 45 minuter gått hade vi kommit upp i 2 427 repetitioner. Vi nådde nästan målet och själv hade jag inte kunnat göra fler än jag gjorde.

Den sköna känslan som morgonträningen ger satt kvar hela dagen. Vilken skön känsla.

I går pratade Thomas Gunnarsson om att alla har ett russinpaket som innehåller vår energi och som vi kan fylla på och tömma. Beroende på vilka val - bra eller dåliga - man gör under dagen.

Att börja dagen med hård träning eller yoga gör för min del att jag fyller sitt russinpaket till bredden.

Dagen fortsatte i positiv anda, med bra bankmöte, bra samtal, effektivt arbete. Säkert tömde jag ut en del russin på mindre bra val, men jag hann dock med det mesta som jag borde.

Vid 14-tiden kände jag dock att energin (och russinen) rann ur mig. Jag vet inte om det berodde på halvfarten, på träningen och träningsvärken som började kännas, på att det var fredagseftermiddag - eller vad det nu var - men jag fick fylla på russin i form av en Modifast Shake VLCD. Det hjälpte.

Dock blev jag ett bättre jag i dag eftersom jag lämnade kontoret redan strax efter kl 17. Såå skönt att komma hem så tidigt för en gångs skull.

Jag tänkte avsluta med ett citat från Thomas Gunnarsson.

Varje dag är som ett påfyllt glas av liv som väntar på att smakas, smuttas, sörplas och klunkas av dig. Skål!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229