Midsommaraftons afton

Försökte få kollegorna med på tåget i dag att det i dag var en afton, nämligen Midsommaraftons afton. Det lyckades inte så bra. Dock gick en av våra eminenta administratörer (Rebecca) hem tidigt, bara för att mötas av beskedet att tåget var försenat, sedan att de satt fast i Åkarp pga en trafikolycka och sedan att tågen var inställda. Så typiskt när man ska åka iväg tidigt för att förenas med familjen. Men olyckor är ju ingenting som man kan råda över eller skylla på SJ.


Bortsett från ett besök som inte blev av pga att klienten inte kom så gick dagen bra. Det visade sig att vi skickat kallelsen till fel adress eftersom Migrationsverket inte meddelat oss adressändringen. Dett är så vanligt och så typiskt. Tack vare det inställda besöket fick jag gjort lite annat.

Jag hade inbokat ett Vibrogympass på kvällen, men kände på dagen att jag egentligen inte hade lust att gå. Det var emellertid för sent att avboka så jag fick ställa in mig på att gå och träna. Efteråt ångrade jag inte det. Det blev ett häftigt och svettigt Vibrogym Endurance Cardio-pass. Kände mig som en ny människa efter passet.

Eftersom jag envisas med att det är en afton före en afton i dag så blev det lite festligt i kväll. Vi åt jättegod kycklingwok och efter maten började vi förbereda inför morgondagen. Så härligt att sitta ute och njuta av sommarkvällen och våra fantastiska rosor (se bilderna nedan). Jag älskar den här årstiden. Även om det kan bli för varmt ibland så är värmen så mycket bättre än den bitande eller den råa kylan på vintern.

Visserligen ska vi vara "ensamma" på midsommarafton, men vi har sedan ett tag planerat vår midsommarafton-meny. I kväll förberedde vi en del av maten.

Först gjorde vi två sillinläggningar.

Sedan fortsatte vi med en rabarber- och jordgubbscheescake. Eftersom vi inte kunnat provsmaka återkommer jag i morgon med hur det smakade.

Det är alltid roligt att laga mat tillsammans, men vid ett tillfälle märkte jag att jag balanserar på en väldigt skör tråd. Det redde dock upp sig och medan cheescaken står och svalnar där ute sitter jag nu och skriver den här bloggen, medan Sven har gått och lagt sig. Men lugn vi är inte osams på något sätt. Man ska inte gå och lägga sig i vredesmod.

Nu är det egentligen tre lediga dagar (fredag, lördag och söndag). Jag har emellertid tagit med mig en del jobb hem, men det känns varken som en belastning eller ett tvång. Vi får se om jag åker in till kontoret och jobbar på söndag. Har faktiskt fått godkännande avseende detta av kollegan Diana.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Låter som en härlig meny. Speciellt intresserad av cheesecaken eftersom det är något jag sällan klarar att motstå😀😊. Vill också påminna om att godkännandet endast gäller om du inte jobbar fredag och lördag☺️nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229