Medlemskväll med Centerkvinnorna Malmö

I dag har varit en heldag på kontoret. Hade tänkte gå ut och gå på morgonen, men när klockradion startade kl 5 och jag varit på toaletten så lade jag mig igen en stund. Vädret inbjöd inte till promenad och själv kände jag mig slö och lat. Det var så skönt att krypa ner i sängen igen.

Försökte jobba undan en massa saker och började skriva ett yttrande med deadline i morgon. På eftermiddagen hade jag tre telefontider med nya klienter, varav två resulterade i nya ärenden.

Vädret var grått och trist och alla klagade över att vara trötta.

En ljuspunkt var att SHE-gänget från Spanien bestämde sig för att vara med i Color Obstacle Rush Sweden den 9 maj nästa år. Något att se framemot

På kvällen kom sedan nästa ljuspunkt. Vi hade medlemsmöte med Centerkvinnorna Malmö. I dag hade vi bjudit in Charlotte Bossen som är Centerkvinna, Centerpartiets gruppledare i kommunfullmäktige och ledamot i regionfullmäktige. Charlotte berättade om sina motioner om Jämlikt försörjningsstöd, Huskurage och Samordnare till HBTQ-personer kopplade till hedersvåld. Hon betonade att hon är Centerkvinna och vår representant i kommun- och regionfullmäktige. Hon ville gärna höra våra åsikter, vilket hon också fick eftersom alla kände sig bekväma med och sugna på att diskutera. Vi pratade om vilka specifika frågor vi önskar att hon driver framöver och hur vi kan hjälpas åt i att driva centerkvinnorfrågor i de politiska församlingarna. Det ska bli spännande att samarbeta med Charlotte framöver.
Av våra 26 medlemmar var det sex som kom till medlemskvällen. Det var meningen att vi skulle vara fler, men tyvärr fick vi några återbud i sista minuten.
För dem som kom bjöds det på god fika och vår vackra utsikt. Precis innan mötet kunde vi njuta av denna vackra solnedgång.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Vackert kontor, vacker utsikt bra att det kan användas även kvällstid. nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229