Mår så himla bra

Ja jag mår verkligen riktigt bra. Viktminskningen går över förväntan. När vi kom hem efter semestern på Kap Verde hade jag gått upp ofattbara 3 kg på en vecka. Jag började direkt med Helfart för att chocka igång kroppen. Det har verkligen gett resultat. På fyra veckor har jag gått ner 9 kg och har faktiskt kommit under en magisk gräns där jag inte varit på flera år, nämligen 90 kg.

Under denna veckan har jag gått upp till Halvfart och har lagt det dagliga kaloriintaget på 1 500. Viktminskningen har fortsatt och jag hoppas att det ska fortsätta, trots att jag nu har ökat kaloriintaget med ca 1 000/dag.

Det enorma påskägget som vi fick från hyresvärden Klövern är alltså inget från mig.

I påsk ska vi åka upp till Tvååker/Varberg. Det gäller alltså då att sansa kaloriintaget och att inte bryta den positiva trenden.

Även på träningsfronten känns det verkligen hur bra som helst. Jag har kommit till det stadiet att träningen är en naturlig dag av vardagen. Det känns inte som något tvång eller motstånd att gå till gymmet. Tvärtom. Träningen har blivit ett behov och allt eftersom vikten minskar blir det också lättare att röra sig. Idag blev det Indoor walking och Rörelseträning. I morgon är det yoga på morgonen och Indoor walking + Mage/rygg på kvällen. Två gånger på samma dag på gymmet alltså. Trodde aldrig att det skulle hända.

Vi ska som sagt åka till Tvååker i påsk, bla eftersom dottern Carina fyller 45 år den 20 april. Hon smider en del planer för oss och det ska säkert bli trevligt.

Vädret ser ju faktisk också hoppfullt ut och vårvärmen kommer tillbaka, liksom solen. Det ska bli härligt med några dagars ledighet och att få umgås med familjen.

Gillar

Kommentarer

Emelie
Emelie ,
Bästa Ewa!!! Under 90😍😍👏🏻👏🏻
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229