Mår bra - Mår så fantastiskt bra!

Vikten har inte rört sig så mycket som jag hade tänkt. Men tack vare träningen har jag fått så många andra positiva effekter.

Jag mår bättre än någonsin. Känner mig stark. Känner mig frisk. Känner mig sportig.
Jag får kommentarer om att min kropp har förändrats, att midjan har smalnat, liksom låren, att hållningen har förbättrats.

Det känns verkligen att jag är på rätt spår och att det där med att fokusera på träningen, istället för på vikten, är rätt sätt.

Denna veckan har verkligen varit en bra vecka, både ur tränings- och matsynpunkt.
Jag har gjort tre PT-träningspass med fantastiska Emelie, två joggingpass på morgonen och ett dubbelpass (Indoorwalking + mage/rygg) med Kicki. Det känns fantastiskt bra och det är så roligt. Nu har jag kommit så långt att jag verkligen längtar efter träningen, fast att det ibland är en "nära-döden-upplevelse". Men efteråt, ja efteråt känns det helt underbart.

Efter en sådan vecka som denna får man ju faktiskt också utdelning och bonus i form av viktminskning. Minus 1,1 kg blev veckans resultat. Även det känns härligt. Jag väger mindre nu än jag gjort på väldigt länge och viktminskningen beror inte på konstiga dieter utan på träningen. Jag bygger muskler och blir inte bara av med fett. Musklerna minskar inte för att jag väljer bort både mat och träning. Jag stärker istället kroppen för att jag väljer träning, för att jag väljer rätt och bra mat.

Fortfarande är jag så gott som alkoholfri och det har jag varit i tre månader nu. Maken och jag hade en kräftskiva bara för oss och då drack jag ett litet glas vitt vin. Vet ni vad! Det var inte ens gott, fast att det var ett utmärkt vin. Även det att kunna avstå från vinet, utan att det känns som en uppoffring eller att man försakar något, känns bra. Naturligtvis bidrar det till att jag mår så bra som jag gör nu. 

Detta upplägg är verkligen något att rekommendera!

Jag måste avsluta dagen blogg med att skryta lite. I dag körde vi första delen av träningen, uppvärmningen, med burpees, hopprep och utfall med hantel. Det blev 45 burpees, 45 utfall och ...... 500 hopp med hopprepet. Jag som för ett halvår sade att kvinnor i min ålder inte ska hoppa!

Det ni - Nu är jag på G på riktigt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229