Måndag och avsked till Annelie

Så gick då den sista helgen med Annelie. Nu är hon på väg hem till Australien. Fick ett meddelande från henne för två timmar sedan att hon landat i Dubai och att hon hade två timmar kvar att vänta där. Sedan följer den långa resan för henne, ca 11 timmar.

Som jag skrev i går hade vi en fantastisk helg i Tomelilla med vännerna Annacarin och Lasse och deras barn, samt våra barn och barnbarn. När det gäller viktminskningsprojektet så blev det dock lite si så där med att hålla sig. Annacarin är den värsta "mat-mamman" och det går bara inte att avhålla sig från hennes goda anrättningar.

När vi kom hem i går fortsatte Annelie och jag att sortera mina kläder. Vi blev klara med så gott som allt och det är mängder av kläder som har blivit utsorterade och ratade av Annelie. Det blir mycket att lämna till kollegan Diana och den kyrkliga hjälpverksamheten. Härligt om de kan komma till nytta hos någon annan.

Några få saker finns kvar som jag ska försöka sälja. Det är sådan som är för fint (bl a pga märket) för att ge bort. Inte för att jag räknar med att få så mycket för det, men det känns lite fel att bara rata det. Lite småsnålt kanske men jag har ju gett en hel del för plaggen.

Nu är det ordning och reda i skåpen. Trots att det var mycket som rensades ut så blev det fullt i garderoberna igen. Men nu har jag översikt över vad jag har och kan förhoppningsvis lättare hitta och använda det som finns där. Tack Annelie för vårt fantastiska samarbete i detta projekt.

Nu är helgen över (vi avslutade söndagen med bad i vårt spa och lite bubbel i glasen) och nu börjar mitt viktminsknings- och träningsprojekt på allvar. Jag är verkligen taggad inför detta och känner mig väldigt målmedveten. När jag offentliggjorde detta fick jag också massor med uppmuntran från mina FB-vänner. Så inspirerande! Det känns också att jag måste lyckas för att inte göra alla besvikna. Dock är det inte minst för min egen skull som jag gör detta. För hälsa, välbefinnande och självkänsla.

Jag kommer att hålla koll på mitt mat och dryck intag med hjälp av Lifesum. I dag blev det lite för mycket kalorier, men det får blir ändring på det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229