Måndag, måndag - min lyckodag .......

Måndagar hos oss går alltid i internmötenas tecken. Denna måndag var det verkligen en mötesdag.

Det började med enhetsmöte som vanligt kl 08.30. För en gångs skull vara alla som är i tjänst samlade vid mötet. Vi hade ett effektivt möte och efter våra enhetsmöten har vi gemensam frukost innan telefonerna öppnar kl 10.00.

Nästa möte hade Petra, en av våra administratörer, Jan som är biträdande jurist och jag. Det mötet blev lite avhugget emellanåt eftersom Petra också fick svara i telefon eftersom Rebecca, vår paralegal, och advokatkollegan Diana var tvungna att åka till banken i Limhamn. Men vi lyckades dock ta oss igenom mötet.

Sedan var det dags för budgetmöte med Diana, som tillsammans med mig är delägare, och vår paralegal och administrative chef Rebecca. Det mötet tog längre tid eftersom det fanns en hel del saker som vi hade att diskutera inför framtagandet av årets budget. Det var ett kreativt möte dock och flera goda förslag togs upp och diskuterades.

Så var det lunchtid. På måndagarna har vi öppet till 18.30 och lunchen har vi kl 13.00, istället för kl 12.00 normalt. Direkt efter lunchen var det dags för juristmöte. Det var inte så många frågor som behövde diskuteras och det mötet blev förhållandevis kort.

När alla mötena var avklarade kunde man sätta igång och jobba med ärendena. Det var mycket som behövdes ta tag i, bl a några yttranden som skulle in till domstolar. En del telefonsamtal hanns också med, medan andra inte hanns med tyvärr. Så är det alltid på måndagarna. Dagen försvinner i ett huj fast att vi jobbar till 18.30. Själv satt jag kvar betydligt länge än så för att bli klar med dagens deadlines.

Personligt blev det också en lyckad dag. Varje måndag ställer jag mig på vågen och får "domen" för vad som hänt under veckan. I dag var fick jag glädjande nog ett gott tecken på att det lönar sig med träning i kombination med goda matvanor. Vågen visade 2,2 kg minus sedan förra veckan. Verkligen inspirerande. Trots alla möten och frestelser (kollegorna åt mandemusslor, sylt och vispgrädde till eftermiddagsfikat) såg jag till att hålla mina mattider och äta nyttiga mellanmål. Även Lifesum blev nöjd med mig.

Inte över tillåten kalorinivå, kolhydraterna OK, proteinet kunde vara något bättre, men fettet bra. En dag med bra balans i kosten med andra ord.

​Bilden på vårt konferensrum med den fina utsikten över sundet och bron har tagits av Jonatan Nilsson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229