Målmedvetenhet

Följer ni programmet "Aldrig mera fet" på TV3 som går på torsdagar?

Alla deltagarna får nya liv, lär sig ett sundare levnadssätt med rätt sorts mat och träning. Jag hoppas att alla deltagarna håller kvar vid sitt nya liv och att de inte går tillbaka till gamla vanor igen.


Jag har själv varit där. Jag har varit med i Viktväktarna och gått ner 17 kg, för att sedan gå upp igen. Jag tog tag i min övervikt och gick med i Xtravaganza och gick ner 19 kg. Senaste viktnedgången är, som ni säkert vet, under detta året. Jag har gått ner ca 26 kg (från 101,8 kg till 75,2 kg).
Sedan var vi på 4 veckors kryssnings-/New York-semester och jag gick upp en del, trots att jag försökte göra goda val och träna. Nu visar vågen på 83 kg och det gäller att ta tag i detta igen, så att jag inte hamnar där jag var tidigare. Jag säger som programmet Aldrig mera fet!


Min målbild är fortfarande lika stark och jag kör min mentala träning, om inte alltid varje dag. Jag har också kommit igång med min träning igen. Tidigare (innan semesterern) gick jag 3-5 km varje morgon. Nu är det vinter, snö, is och kallt och det går helt enkelt inte att gå i den takt och hastighet jag vill. Därför har jag börjat träna på crosstrainern varje morgon istället + att jag gör 100 sit-ups varje dag.Tyvärr har det varit otroligt mycket att ta igen efter semestern och min träning på Xtravaganzas gym har inte kommit igång än, men även detta ska jag råda bot på. Jag ska helt enkelt ta mig tid att gå och träna regelbundet.Jag känner mig verkligen peppad, målinriktad och motiverad. Som sagt: Aldrig mera fet!

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229