Lyssna till kroppens signaler

Konstig dag blev det idag. Det började i morse med att min CD-spelare krånglade, när jag skulle köra min mentala träning. Suck! Dyrbara minuter tickade iväg.

Sedan rättade det till sig med en morgonpromenad på 2,07 km och eftersom det var över 2 km så gick det att publicera på FB. Så nu har jag kläm på det också.Det var en lugn dag på jobbet och en hel del blev gjort och telefonsamtal blev avklarade. Så på eftermiddagen hände något med mig. Helt plötsligt rann bara all energi av mig. Jag blev illamående och matt. Efter lite kaffe kändes det lite bättre. Trodde att det var någon försenad reaktion på "första-veckan-på-helfart", men sedan började jag känna mig frusen och konstig.

Så naturligtvis hoppade jag över Xtravaganza-träningen, körde hem, tog bikini på och lade mig i solstolen för att bli varm. Det fungerade en stund, men sedan började jag frysa igen. Verkar som en begynnande influensa, men jag har ju precis varit förkyld. Det är inte rättvist!

Men jag är glad att jag lyssnade på kroppens signaler och inte gav mig iväg till träningen. Just nu vet jag överhuvudtaget inte hur jag skulle kunna ta mig dit. Jag ska lägga mig tidigt och hoppas på att allt känns bra i morgon igen.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229