Lön för mödan - tydliga resultat

I dag var det dags för BNI Bron för min del. Jag hade bjudit med en gäst idag, nämligen Socionomkonsult Helen Hardenstedt AB. Helen och jag har diskuterat hur vi ska kunna samarbeta och samverka med varandra. Spännande möjligheter. Det verkar som att Helene dessutom var intresserad att bli medlem i BNI Bron och att därmed ta del av vårt stora nätverk.

Som vanligt gav BNI-mötet fin energi för resten av dagen.

Efter BNI-mötet hade jag köpt en konsultationstimme av Emil Isaksson på Medveten Livsstil. Den 13 september vägde jag mig på hans specialvåg, som förutom att ange vikten även väger t ex muskelmassa och fett, inkl underhudsfett. I dag, sex veckor och en träningsresa senare, var det dags igen.

Förutom att jag vägde mig så lockade jag även med fyra av kollegorna och praktikanten Frida. Sedan blev det en gruppträff i köket där Emil gav oss ca 30 minuters konsultation. Det blev riktig Halleluja-stämning.

För egen del var det ett positivt resultat; minus ett kilo i vikt, fettet hade minskat och muskelmassan hade ökat. God kost och träning har således gett lön för mödan. Superhärligt. Dessutom konstaterade vi att jag, som är äldst, var den som hade mest muskler av de kvinnliga kollegorna. Det var bara manliga kollegan Jan som slog mig med något kilo.

På eftermiddagen hade vi besök av våra revisorer, tillsammans med vår ekonomikonsult Leif. Det blev intressanta diskussioner, inte minst när revisorerna hade gått och vi hade lite ”eftersnack”. Leif gav mig lite att fundera över. Intressanta tankar. Vi får väl se om de kan förverkligas.

Jag hade också ett kort och effektivt möte på eftermiddagen med några av mina favoritklienter.

Avslutningsvis skrev jag och kollegan Jan ett yttrande tillsammans. Nåja det var väl i ärlighetens namn Jan som gjorde det mesta jobbet. Hur som helst så kom yttrandet iväg och deadlinen hölls.

Sammantaget blev det en riktigt positiv och bra dag.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229